Cognite Atlas AI™ levert gespecialiseerde industriële agenten, virtuele werknemers volledig ingespeeld op domeinspecifieke inzichten en het automatiseren van complexe industriële taken

Met Cognite Atlas AI ontwikkelen AI-agenten low-code die de nauwkeurigheid van industriële AI vergroot, de efficiëntie verhoogt en de impact op het bedrijf versterkt

Cognite Atlas AI enables low-code development of AI agents that increase the accuracy of industrial AI, accelerate efficiencies, and drive business impact (Graphic: Cognite)

AUSTIN, Texas & OSLO, Noorwegen--()--Cognite, de wereldwijd erkende autoriteit op het gebied van Data en AI voor de industrie, kondigt vandaag Cognite Atlas AI™ aan, een workbench voor industriële agenten die een uitbreiding is van Cognite's Industrial DataOps platform, Cognite Data Fusion®. Dit strategische aanbod is een bekroning op omvangrijke industriële DataOps en innovatieve generatieve AI-mogelijkheden van Cognite. Met de low-code industriële agent builder van Cognite Atlas AI kunnen industriële organisaties generatieve AI toepassen om complexere operaties met grotere nauwkeurigheid uit te voeren. Dit omvat workflowautomatisering en ondersteuning van de besluitvorming, waardoor de efficiëntie toeneemt die tientallen miljoenen dollars aan zakelijke impact kan genereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford
Vice President, Global PR, Cognite
Michelle.holford@cognite.com

Contacts

Michelle Holford
Vice President, Global PR, Cognite
Michelle.holford@cognite.com