Enthousiaste bezoekers van over de hele wereld komen naar een levensgrote Godzilla kijken. Totaal aantal bezoekers van Tokyo Night & Light, 's werelds grootste Projection Mapping Show, is de 200.000 gepasseerd! Inhoud gepresenteerd in...

Download

Loading media player...

GODZILLA: ATTACK ON TOKYO - DIGEST ©TOHO CO., LTD.

TOKIO--()-- 

Enthousiaste bezoekers van over de hele wereld komen naar een levensgrote Godzilla kijken. Totaal aantal bezoekers van Tokyo Night & Light, 's werelds grootste Projection Mapping Show, is de 200.000 gepasseerd! Inhoud gepresenteerd in Japanse "Ukiyo" stijl verschijnt ook op het scherm

In de metropool Tokio gebruikt de TOKYO Night & Light projectieshow het Grootstedelijk regeringsgebouw nr. 1 van Tokio, een karakteristiek Tokioos monument, als canvas om kleurrijke kunst met licht en geluid te presenteren. Deze show wordt het hele jaar door 's nachts opgevoerd en biedt een nieuwe bezienswaardigheid die de nacht van Tokio doet oplichten.

Dit spektakel is door het Guinness World Records™ erkend als het "Grootste architecturale projectiescherm (permanent)" en heeft al meer dan 200.000 bezoekers getrokken in de eerste 3 maanden sinds de start van de show, op 25 februari 2024.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen voor de media:
TOKYO Night & Light PR Office
press@tokyonightandlight.jp

Contacts

Vragen voor de media:
TOKYO Night & Light PR Office
press@tokyonightandlight.jp