Roze lipsticks en groene vingers: Mary Kay Inc. viert 60 jaar duurzame schoonheid met een speciale boomplantactie in Lewisville

Trees planted at Railroad Park directly impact Lewisville communities by providing important ecosystem benefits in the Trinity River watershed. (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--Mary Kay Inc., een bedrijfsleider op gebied van globale duurzaamheid, verstevigt haar wortels in Lewisville. Op 10 mei sloot het bedrijf een partnerschap met de Arbor Day Foundation en met Keep Lewisville Beautiful om een boomplantactie te houden in Railroad Park om de dag van Moeder Natuur en Moederdag te vieren.

Via partnerschappen met organisaties zoals de Arbor Day Foundation, zorgt Mary Kay voor een positieve impact op het milieu in ecosystemen over de hele wereld waar we actief zijn,” zegt Ryan Rogers, CEO van Mary Kay, Inc. en kleinzoon van Mary Kay Ash. “Maar verandering begint in je eigen achtertuin. We genoten van het ‘opschonen’ van de gemeenschap door bomen te planten waarvan plaatselijke gezinnen nog generaties lang van zullen genieten.”

Vrijwilligers van Mary Kay hebben 60 inheemse bomen geplant langs de paden en waterlopen in Railroad Park, als symbool voor de 60 e verjaardag van het bedrijf dat het leven van vrouwen en hun gezinnen over de hele wereld verrijkt en de planeet beschermt. Het park bevindt zich op vier mijl van Mary Kay’s moderne Richard R. Rogers (R3) Manufacturing/R&D Center. De bomen die op deze plaats werden geplant, hebben rechtstreeks invloed op de samenlevingen van Lewisville door te zorgen voor de broodnodige schaduw in gemeenschappelijke ruimten en de recreatiezones meteen een stuk mooier maken, en in te staan voor belangrijke ecosysteemvoordelen in het stroomgebied van de Trinity River.

"We zijn enthousiast dat Mary Kay bijdraagt tot het bladerdak van Lewisville,” aldus TJ Gilmore, burgemeester van Lewisville. “Dit initiatief is niet alleen een hap frisse lucht voor onze stad, maar ook een getuigenis van het bloeiende partnerschap tussen onze gemeenschap en een bedrijf dat continu teruggeeft. Samen maken we van Lewisville een betere plaats om te wonen en te werken."

Het partnerschap van Mary Kay met de Arbor Day Foundation gaat meer dan 16 jaar terug in de tijd, toen het bedrijf hielp om 1,4 miljoen bomen over de hele wereld te planten. De Arbor Day Foundation is ’s werelds grootste lidmaatschap non-profit die zich aan het planten van bomen wijdt.

De Arbor Day Foundation beoogt om onze lokale plantpartners te helpen om de transformatieve kracht van bomen in hun samenleving te ontsluiten,” zegt Dan Lambe, Chief Executive van de Arbor Day Foundation. “Bomen maken onze lucht zuiver, ze koelen onze steden en verbeteren het leven van de mensen die er vertoeven. We zijn tevreden om opnieuw met Mary Kay en Keep Lewisville Beautiful samen te werken om de impact van het bladerdak in de steden te maximaliseren en meer mensen te inspireren om zich op een zinvolle wijze voor de natuur in te zetten.”

Keep Lewisville Beautiful is een plaatselijke milieu-non-profit die met organisaties samenwerkt om bomen te planten en inwoners de kans te geven om zorg te dragen voor het bladerdak van Lewisville op openbare grond.

Bomen planten is een investering in de toekomst van onze samenleving,” zegt Amy Wells, Executive Director van Keep Lewisville Beautiful.Deze bomen zullen voor schaduw zorgen voor de gezinnen die Railroad Park bezoeken, een habitat voor het plaatselijke wild vormen, en heel wat ecologische voordelen voor onze plaatselijke omgeving bieden. Keep Lewisville Beautiful is opgetogen om met Mary Kay en de Arbor Day Foundation samen te werken om het bladerdak van Lewisville uit te breiden en een zichtbaar verschil in onze gemeenschap te betekenen dankzij de vrijwilligers van Mary Kay. Hun schenking aan onze gemeenschap en KLB zullen er lange tijd voor zorgen dat Lewisville mooi blijft.”

Na het planten zal de Lewisville Parks Department instaan voor het onderhoud op lange termijn en de bomen in goede staat houden via bevloeiing, snoeien en extra verzorging.

Wist je dit:

  • R3 Manufacturing/R&D Center in Lewisville werd genoemd naar de medeoprichter van Mary Kay Inc. en de zoon van Mary Kay Ash, Richard R. Rogers.
  • De R3 is gebouwd op 26 acres grond en beschikt over moderne R&D-labo's en geavanceerde productietechnologie.
  • 57% van de producten gemaakt in R3 worden naar de internationale afzetmarkten van Mary Kay geëxporteerd.
  • De productiecapaciteit van R3 loopt op tot 1,1 miljoen producten per dag. De faciliteit kan prat gaan op 20 productverpakkingslijnen en 21 verwerkingsvaten en mengtanks.
  • R3 is een LEED Building Design- en Construction Silver-gecertificeerde faciliteit.

Over Mary Kay

Toen. Nu. Altijd. Als een van de eerste doorbrekers van het zogenaamde glazen plafond, richtte Mary Kay Ash in 1963 haar schoonheidsbedrijf op als verwezenlijking van haar droom, met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom kwam tot bloei en werd een bedrijf van miljarden dollars, met miljoenen onafhankelijke leden van het verkoopteam in meer dan 35 landen. Al 60 jaar lang geeft de Mary Kay-kans vrouwen de mogelijkheid om hun eigen toekomst te bepalen door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties, het beschermen van vrouwen die getroffen zijn door kanker en huiselijk geweld, en het aanmoedigen van jongeren om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Over Arbor Day Foundation

De Arbor Day Foundation werd in 1972 opgericht en is de grootste non-profit lidmaatschapsorganisatie die zich aan het planten van bomen wijdt. Samen met onze partners hielpen wij om meer dan 500 miljoen bomen te planten in onze wijken, gemeenschappen, steden en bossen over de hele wereld. Onze visie is om te streven naa een wereld waar bomen worden gebruikt om problemen op te lossen die van kritiek belang zijn voor de overleving. Via onze leden, partners en programma's inspireert de Arbor Day Foundation mensen van over de hele wereld om bomen te planten, te koesteren en te vieren. Meer informatie vindt u op arborday.org.

Over Keep Lewisville Beautiful

Keep Lewisville Beautiful (KLB) is een non-profit en met awards bekroonde dochteronderneming van Keep America Beautiful en Keep Texas Beautiful. De missie van KLB bestaat erin om “de inwoners van Lewisville te engageren via service en onderwijs om de omgeving van hun samenleving te verbeteren”. Onze visie is om met de gemeenschap samen te werken om de kwaliteit van het milieu te promoten, zodat Lewisville de beste plaats wordt om er te wonen, te werken en te spelen. Elk jaar besteden vrijwilligers van KLB meer dan 10.000 uren vrijwilligerswerk aan het opruimen van zwerfafval, milieu-opvoeding en programma's om schoonheid te bevorderen, en ze verwijderen meer dan 25 TON rommel uit de groene ruimtes en de waterlopen van de gemeente. Meer informatie vindt u op keeplewisvillebeautiful.org.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfscommunicatie Mary Kay Inc.
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Contacts

Bedrijfscommunicatie Mary Kay Inc.
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com