FPT Software hernieuwt HITRUST r2-certificatie, en houdt zich hiermee aan de hoogste normen inzake beveiliging en compliance

HITRUST Risk-Based, 2-year (r2) Certification validates FPT Software is committed to strong cybersecurity and protecting sensitive data. (Graphic: Business Wire)

HANOI, Vietnam--()--FPT Software, een vooraanstaand internationaal IT-bedrijf, verkreeg een op risico's gebaseerd HITRUST r2-certificatie (geldig voor 2 jaar) voor haar Web Services System, Database System en Deployment System. Dit markeert de tweede keer op rij dat FPT Software deze erkenning behaalt, wat getuigt van de niet-aflatende inzet om aan de hoogste normen inzake gegevensbescherming en risicobeheer te beantwoorden.

De op risico's gebaseerde HITRUST r2-certificatie (geldig voor 2 jaar) toont aan dat de systemen van FPT Software voldoen aan de strenge regelgevende compliance en door de sector gedefinieerde vereisten, en op doeltreffende wijze risico's beheren. Door federale en nationale regelgevingen, normen en kaders te integreren en een op risico's gebaseerde aanpak te hanteren, helpt het HITRUST Assurance Program organisaties om uitdagingen met betrekking tot beveiliging en gegevensbescherming aan te pakken aan de hand van een omvattend en flexibel kader van normatieve en schaalbare beveiligingscontroles.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact

Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com

Contacts

Mediacontact

Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com