A Kolmar BNH, a HemoHIM gyártására szakosodott élvonalbeli koreai vállalat, éves árbevételének több mint 2%-át kutatás-fejlesztésre fordítja

A Kolmar BNH Health Food Lab kutatója. (Fotó: Kolmar BNH)

SEJONG, Dél-Korea--()--A Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), a HemoHIM egészségjavító funkcionális élelmiszer gyártója, a kutatás-fejlesztésre irányuló úttörő beruházásainak köszönhetően a globális Original Development Manufacturing (ODM) piac éllovasává nőtte ki magát.

A 2005-ben alapított Kolmar BNH egy egészségügyi funkcionális élelmiszertermékekkel foglalkozó ODM (eredeti dizájngyártó) vállalat. A trendelemzéstől a kutatás-fejlesztésig (K+F), a termékkoncepción és a gyártáson át a minőségbiztosításig különböző ágazatokat felölelő ODM-vállalkozások a vállalkozói törekvésekkel rendelkező ügyfeleket szolgálják ki. Ez a keret különböző lehetőségeket teremt az üzleti élet és az ötletek iránt érdeklődő egyének számára.

A Kolmar BNH versenyképességének kulcsa a technológiai hozzáértésében rejlik, amelyet jelentős K+F befektetések támasztanak alá. A vállalat éves szinten árbevételének több mint 2%-át K+F kiadásokra fordítja, és képességeit azáltal erősíti, hogy munkavállalóinak több mint 30%-a kutatókból áll. A Health Food Lab, a Kolmar BNH egyik ágazata, amely több mint 100 mesteri és doktori diplomával rendelkező kutatóval büszkélkedhet, elkötelezett az új formulák és funkciók úttörő fejlesztése iránt.

A Kolmar BNH több mint 300 hazai és nemzetközi ügyféllel ápol kapcsolatot, és kiaknázza a hosszú időszak alatt kifejlesztett K+F-képességét. Legfontosabb ügyfelei közé tartozik a Haleon, a globális egészségügyi konglomerátum koreai leányvállalata, amelynek a Kolmar BNH a Koreában forgalmazott és zászlóshajójának számító „Centrum” vitaminterméket gyártja.

Az Atomy által forgalmazott HemoHIM a Kolmar BNH technológia-intenzív termékét képviseli. Az elsődleges összetevő, a „Koreai angyalgyökérből álló HemoHIM kivonatkomplexum stb.", Koreában az első egyénileg elismert, immunfunkciót erősítő összetevő, amelyet a Koreai Atomenergia Kutatóintézettel együttműködésben fejlesztettek ki. Ez a termék már 19 ország piacára jutott el, köztük Ausztráliába, az Egyesült Államokba, Thaiföldre, Tajvanra, Közép-Ázsiába, valamint Dél-Amerikába.

Az európai piacra szánt „HemoHIM G” újabb ékes bizonyítéka a Kolmar BNH kutatás-fejlesztési képességeinek. Ezt az exportorientált terméket aprólékosan úgy alakították ki, hogy megfeleljen az európai nemzetek különböző élelmiszer-előírásainak, és olyan gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, mint a koreai angyalgyökér, a kínai medvegyökér és a japán pünkösdi rózsa. Az íz és az aroma is úgy lett finomítva, hogy megfeleljen az európai fogyasztók igényeinek.

A Kolmar BNH kimagasló teljesítménye a koreai egészségügyi funkcionális élelmiszeripari ODM-cégek értékesítésében a HemoHIM sikerének tudható be. A megalakulásától számított másfél évtizeden belül a 600 milliárd dél-koreai wont (KRW) meghaladó árbevételt elérő vállalatot 2021-ben a Koreai Nemzetközi Kereskedelmi Szövetség „Trade Day” ünnepségén a „200 Million Dollar Export Tower"' (200 millió dolláros exporttorony) díjjal tüntette ki.

A Kolmar BNH célja, hogy globális piaci versenyképességét alátámassza azáltal, hogy előtérbe helyezi a K+F erőfeszítéseket a nyersanyagfejlesztés terén, és a Hemohim G mélyreható kutatása révén a hangsúlyt a további hatékonyságok feltárására helyezi.

A Kolmar BNH egyik tisztviselője a következőket nyilatkozta: „A koreai egészségügyi funkcionális élelmiszer-ágazat vezető ODM vállalataként a Kolmar BNH továbbra is szilárdan elkötelezett a kutatás-fejlesztés mellett, és ügyfélközpontú szolgáltatásokat kíván nyújtani. Arra törekszünk, hogy a globális ügyfélkört meghódítsuk azáltal, hogy bemutatjuk az évek óta tartó elkötelezett innováció során felhalmozott technológiai szakértelmünket.”

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr

Contacts

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr