Kolmar BNH, een Koreaanse onderneming van topniveau gespecialiseerd in de productie van HemoHIM, besteedt meer dan 2% van haar jaarlijkse omzet aan R&D

Een onderzoeker van Kolmar BNH Health Food Lab. (Foto: Kolmar BNH)

SEJONG, Zuid-Korea--()--Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), een fabrikant van HemoHIM, een functionele voeding om de gezondheid te verbeteren, dook op als koploper in de wereldwijde ODM-markt (Original Development Manufacturing). Het bedrijf heeft dit te danken aan haar pioniersinversteringen in R&D.

Kolmar BNH werd in 2005 opgericht als ODM-bedrijf voor voedingsproducten die functioneel zijn voor de gezondheid. ODM-ondernemingen, die diverse sectoren omvatten, gaande van trendanalyse tot R&D, productconceptualisering, productie en kwaliteitsgarantie, richten zich op klanten met ondernemersaspiraties. Dit kader bevordert mogelijkheden voor mensen met een passie voor zakendoen en ideeën.

De hoeksteen van Kolmar BNH's concurrentievermogen schuilt in haar technologische bedrevenheid, onderschraagd door omvangrijke R&D-investeringen. Jaarlijks besteedt het bedrijf meer dan 2% van haar omzet aan R&D-uitgaven, om haar capaciteiten te bevorderen door meer dan 30% van haar personeel als onderzoekers in te zetten. De Health Food Lab, een afdeling van Kolmar BNH met meer dan 100 onderzoekers met een master- en doctoraatsdiploma, wijdt zich aan pionierswerk om nieuwe formules en functionaliteiten te ontwikkelen.

Kolmar BNH onderhoudt relaties met meer dan 300 binnenlandse en internationale klanten, en benut haar R&D-bekwaamheid die zich over een uitgebreide periode heeft geëvolueerd. Tot haar belangrijkste klanten behoren de Koreaanse tak van Haleon, een wereldwijd conglomeraat voor gezondheidszorg voor wie Kolmar BNH het vlaggenschipproduct met vitamines produceert: 'Centrum', dat in Korea wordt verdeeld.

HemoHIM, verdeeld door Atomy, vertegenwoordigt een technologie-intensief product van Kolmar BNH. Het primaire bestanddeel, het ‘HemoHIM Extract Complex van Angelica gigas, etc.’, is Korea's eerste, apart erkende bestanddeel dat de werking van het immuunsysteem verbetert, ontwikkeld in samenwerking met het Korea Atomic Energy Research Institute. Dit product heeft de markten van 19 landen veroverd, waaronder Australië, de Verenigde Staten, Thailand, Taiwan, Centraal-Azië en Zuid-Amerika.

‘HemoHIM G’, specifiek voor de Europese markt bestemd, is opnieuw een getuigenis van Kolmar BNH's R&D-capaciteiten. De formule van dit op export gerichte product werd zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan diverse voedingsregelgevingen in de verschillende Europese landen, en bestaat uit zorgvuldig geselecteerde bestanddelen zoals Angelica sinensis, Ligusticum chuanxiong en Paeonia lactiflora. De smaak en het aroma werden eveneens verfijnd om aan de voorkeuren van Europese consumenten te voldoen.

De puike prestaties van Kolmar BNH in de verkoop temidden de Koreaanse ODM-bedrijven actief op gebied van voeding dat functioneel is voor de gezondheid, kunnen aan het succes van HemoHIM worden toegeschreven. Met een verkoop van meer dan KRW 600 miljard in anderhalf decennium sinds de oprichting, werd het bedrijf in 2021 tijdens de ‘Trade Day’-ceremonie van de Korea International Trade Association in de bloemetjes gezet met de ‘200 Million Dollar Export Tower’.

Kolmar BNH wil haar concurrentievermogen op de internationale markt bevorderen door prioriteit te geven aan R&D-inspanningen op gebied van de ontwikkeling van grondstoffen, met bijzondere aandacht voor het ontdekken van aanvullende efficiënties via diepgaand onderzoek van Hemohim G.

Een functionaris van Kolmar BNH licht toe: “Als toonaangevend ODM-bedrijf actief in Korea's sector van voeding dat functioneel is voor de gezondheid, blijft Kolmar BNH standvastig in haar inspanningen voor R&D, en streeft ernaar om op de klant gerichte services te leveren. We willen klanten wereldwijd aantrekken door de technologische expertise aan te tonen die wij via jarenlange, toegewijde innovatie hebben verworven.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr

Contacts

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr