Foam Molded Product gemaakt op basis van KANEKA Biodegradable Polymer Green PlanetTM wordt toegepast voor het kussenmateriaal van Sony’s tv met groot beeldscherm

BRAVIA packaging materials using Green Planet and image of use (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Kaneka Corporation (hoofdzetel: Minato-ku, Tokio; voorzitter: Kazuhiko Fujii; hierna aangeduid als "Kaneka")(TOKIO:4118) maakte bekend dat haar "Green Planet foam molded product" op basis van KANEKA Biodegradable Polymer Green PlanetTM (hierna aangeduid als "Green Planet") door Sony Corporation (hoofdzetel: Minato-ku, Tokio; hierna aangeduid als "Sony") als kussenmateriaal voor haar televisies met groot beeldscherm zal worden toegepast. Het materiaal wordt aangewend voor de 85-inch BRAVIATM televisie, die deze zomer op de markt komt*1. Om schokbestendigheid voor grote, zware televisies tijdens het transport te verzekeren, is een zeker sterkte- en duurzaamheidsniveau vereist.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

KANEKA CORPORATION
Afdeling investeerders & PR
Chika Harada
Info_Pro@kaneka.co.jp

Contacts

KANEKA CORPORATION
Afdeling investeerders & PR
Chika Harada
Info_Pro@kaneka.co.jp