Világszenzáció a Hemohim, az immunrendszert erősítő funkcionális élelmiszer

Gyári Kolmar BNH Sejong (Fotó: Kolmar BNH)

Szöul, Dél-Korea--()--A Hemohim, mint Korea egyik vezető funkcionális élelmiszere, figyelemre méltó népszerűségre tesz szert a világpiacon.

A Hemohim kifejlesztésére a Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130) és a Koreai Atomenergia Kutatóintézet nyolcéves együttműködése során került sor 5 milliárd dél-koreai won (KRW) befektetéssel, amelyet a gyógynövénygyógyászatban hagyományosan használt koreai angyalgyökér, kínai medvegyökér és japán pünkösdi rózsa nyersanyagaiból nyertek ki. A Kolmar BNH embereken végzett teszteket, hogy megerősítse fő összetevője, a „Koreai angyalgyökérből álló HemoHIM kivonatkomplexum stb.” biztonságosságát és hatékonyságát, és 2006-ban a Koreai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Minisztérium elismerte immunerősítő tulajdonságait.

Az Atomy, a Kolmar BNH egyik ügyfele által forgalmazott Hemohim a bevezetése óta több mint 2 billió KRW értékű terméket értékesített mindössze 17 év alatt, így ez az ország legkelendőbb, egyedileg jóváhagyott funkcionális egészségügyi élelmiszere. Számos ország – például Ausztrália, az Egyesült Államok és Thaiföld – erős kereslete miatt a Hemohim több mint 20 országra terjesztette ki globális jelenlétét.

A szigorú felülvizsgálati folyamatot követően a Hemohim elnyerte a Koreai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Minisztérium jóváhagyását, mint az ország első, egyénileg jóváhagyott, az immunrendszer működését erősítő egészségügyi kiegészítő termékét.

Koreában a vörös ginzeng után a második legnagyobb exportált terméknek számító Hemohim a vezető, egyénileg jóváhagyott egészséges funkcionális élelmiszer-összetevő. A Hemohim sikere által hajtott Kolmar BNH a Koreai Nemzetközi Kereskedelmi Szövetség által szervezett 2021-es „Trade Day” ünnepségen elnyerte a „200 Million Dollar Export Tower"' (200 millió dolláros exporttorony) díjat.

A Kolmar BNH kutatás-fejlesztési (K+F) erőfeszítéseket tesz anyagi versenyképességének fokozására, amint azt a „Hemohim Sustaining Technology Development Project” is bizonyítja. Hat évnyi erőfeszítés után tavaly fáradtság-helyreállító funkcióval bővült, amellyel megszilárdította a Hemohim státuszát, mint kettős, immunerősítő és fáradtság-helyreállító funkcióval rendelkező élelmiszer.

Az európai piacra való további behatolás érdekében a Kolmar BNH kifejlesztette a HemohimG-t, amelyet az európai íz- és aromapreferenciáknak megfelelően alakítottak ki. A HemohimG egy exportra szánt termék, amely megfelel az egyes országok élelmiszer-előírásainak. Jelenleg épp az Egyesült Királyságba, illetve Törökországba való exportálás előtt áll.

A Kolmar BNH tisztviselője a következőket nyilatkozta: „A Hemohim Korea legjobb egészséges funkcionális élelmiszerét képviseli, amelyet kutatási képességei és gyártási ereje támogatnak. Az elmúlt 16 év koreai sikerei után a Hemohim készen áll arra, hogy a globális piacon is otthagyja lábnyomát."

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr

Contacts

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr