A Long Tale Games egy jelentős eseménnyel, az egyenleg-helyreállítási kampánnyal indítja újra a Life is Feudal: MMO játékot a Steamen

(Graphic: Business Wire)

Kuala Lumpur, Malajzia--()--A Long Tale Games (LTG) bejelenti a Life is Feudal: MMO (Massively Multiplayer Online, azaz nagyon sok szereplős online játék) újraindítását a Steamen. A játék közösségének elismeréseként a kiadó egy speciális eseményt, ún. egyenleg-helyreállítási kampányt indít a játék eredeti játékosai számára. Azok a játékosok, akik az előző Life is Feudal: MMO sorozatban vásároltak, különleges LiF érméket kapnak, amelyeket a játékra való előfizetésre válthatnak be.

A 2023. júniusi újraindítása óta a Life is Feudal: MMO előfizetés alapú modellre tért át, eltávolítva az összes pay-to-win funkciót. Ez a váltás egyenlő versenyfeltételeket biztosít minden játékos számára, elősegítve a méltányosságot, mivel a játék sikere immáron teljes mértékben a játékos ügyességétől és erőfeszítésétől függ, aminek köszönhetően vonzóbb környezetet alakít ki. A játékot eddig csak a kiadó (LTG.com) saját személyes játékplatformján keresztül terjesztették. Ezzel a bevezetéssel azonban a Steammel kezdve más üzletekre is kiterjeszti jelenlétét.

Evgenii Romin, a Long Tale Games kiadó igazgatója a közelgő újraindítás és az azt kísérő kampány iránti lelkesedését kifejezve elmondta: „Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy a Steamen keresztül szélesebb közönségnek is bemutathatjuk a „Life is Feudal: MMO”-t. Emellett az egyenleg-helyreállítási kampányon keresztül szeretnénk kifejezni hálánkat közösségünk felé. Ez a törekvésünk megmutatja, hogy nagyra értékeljük játékosaink támogatását, és tükrözi azon elkötelezettségünket, hogy tisztességes és kifizetődő játékélményt biztosítsunk."

A Life is Feudal: MMO a hajthatatlan fejlesztés, a célzott újraegyensúlyozás és a hibák kiküszöbölése révén jelentős fejlesztésen esett át, miközben erős köteléket ápol közösségével, különös tekintettel a modderek hozzájárulására. A játék a tartalom több mint 150 frissítésével a reneszánszát éli, beleértve az új elemeket, épületeket, szakmákat és játékmechanikát, valamint olyan várva várt funkciók bevezetését, mint a játékon belüli hang chatelés, csalóbiztos rendszerek, illetve további tartalmak. Ezek a fejlesztések, valamint a lenyűgöző események, mint például a King of the Hill verseny, nagy mértékben gazdagítják a játékélményt. Köszönjük a játékosoknak és az MMO közösségnek, hogy elkötelezték magukat a kedvenc valós középkori szimulátorunk iránt.

A jövőre nézve a Life is Feudal: MMO ütemterve a közösség visszajelzései által inspirált nagy frissítéseket, például egy új térképet és a 20124 közepére tervezett számos játékjavítást tartalmaz. Ez a stratégia alátámasztja az LTG azon elkötelezettségét, hogy a Life is Feudal: MMO-t a közösséggel szoros együttműködésben fejlessze.

Mi az a Life is Feudal: MMO?

A Life is Feudal: MMO egy ún. sandbox MMORPG (nyílt világú Massively Multiplayer Online Role-Playing Game – nagyon sok szereplős online szerepjáték), amely egy Abella nevű, karakán középkori világban játszódik. A játékosok ebben a furcsa új világban találják magukat, anélkül, hogy emlékeznének múltjukra, és gyorsan el kell sajátítaniuk a túlélés alapjait, a vadászattól a gyűjtögetésen át a szövetségesek megtalálásáig, akik szükségük idején majd támogatják őket. Utazásuk során a játékosok új készségeket sajátíthatnak el, amelyek segítségével bonyolult fegyvereket készíthetnek, épületeket építhetnek, sőt akár városokat, kastélyokat és hatalmas erődöket is létrehozhatnak.

Akár úgy döntenek a játékosok, hogy céhekben egyesülnek, és hősies hódító hadjáratokra indulnak, akár az egyéni túlélés művészetét sajátítják el, a játék a lehetőségek végtelen tárházát kínálja a felfedezésekre és a hódításokra, függetlenül attól, hogy melyik úton indulnak el.

Amit a Long Tale Games-ről tudni érdemes

A Long Tale Games (LTG) egy multiverzum kiadó, amely a legendás játékok friss energiával való újjáélesztésére szolgál, valamint innovatív monetizációs és felhasználószerzési technikákat alkalmaz. A klasszikustól a web3-as játékokig mindent magában foglaló változatos portfóliójával az LTG kiaknázza iparági szakértelmét a rejtett drágakövek és klasszikusok irányításában, áthelyezésében, továbbfejlesztésében és marketingjének támogatásában, így biztosítva, hogy minden projekt személyre szabott megközelítést kapjon. Az LTG középpontjában elkötelezett iparági veteránok állnak, akik hisznek a közösség által vezérelt stratégiában, bevonva a játékosokat a fejlesztési folyamatba, hogy új életet leheljenek minden játékba, és bizonyítsák elkötelezettségüket a közkedvelt játékok felélesztése, illetve az új vállalkozások növekedésének elősegítése iránt a játékvilágban.

További információkért és részletekért látogasson el a corp.ltg.com weboldalra.

A monetizációs modell: 14,99 dolláros havi előfizetés, 7 napos ingyenes próbaidőszakkal az új felhasználók, és 30 napos ingyenes próbaidőszakkal az eredeti Life is Feudal: MMO tulajdonosai számára a Steamen.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Derrick Stembridge
Public Relations globális igazgatója, LTG
d.stembridge@longtalegames.com

Contacts

Derrick Stembridge
Public Relations globális igazgatója, LTG
d.stembridge@longtalegames.com