Kai Tak Sports Park Limited en ASM Global beginnen af te tellen naar onthulling van 's werelds grootste sportontwikkeling in de geschiedenis

Enorme Kai Tak-hub voor sport, entertainment, detailhandel en restaurants ter waarde van $ 4 miljard nadert langverwachte introductie

PLAY BALL – Kai Tak Sports Park, the largest and most ambitious sports-development and entertainment district in the world, is being managed by ASM Global. (Photo: Business Wire)

LOS ANGELES--()--De regering van de Speciale Administratieve Regio Hongkong, ASM Global en Kai Tak Sports Park Limited (KTSPL) – een dochteronderneming van New World Development – hebben als onderdeel van een meerjarige strategie een late wintertestperiode voor Kai Tak aangekondigd. Dit markeert het hoogtepunt van een bijna tien jaar lang recordproject van $ 4 miljard dat het beste sport-, recreatie- en entertainmentcomplex op aarde creëert.

ASM Global, als hoofdexploitant, is al meer dan vijf jaar ter plaatse in Hongkong. Het bedrijf ondersteunt het ontwerp, de programmering en de bouw van het Kai Tak Sports Park, met veel van 's werelds meest geavanceerde, ultramoderne locaties, en bereidt zich nu voor op de pre-openingsactiviteiten voorafgaand aan de formele onthulling in 2025.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Jim Yeager
breakwhitelight (voor ASM Global)
jim@breakwhitelight.com
Mobiel: 818-264-6812

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Jim Yeager
breakwhitelight (voor ASM Global)
jim@breakwhitelight.com
Mobiel: 818-264-6812