J-HOTATE Association exposeert op Seafood Expo Global in Spanje om premium en verse Japanse sint-jakobsschelpen te tonen

Japanese Scallop - A Sustainable Gastronomic Delight (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--De Japan Scallop Export Promotion Association ('J-HOTATE Association'), die tot doel heeft de export van Japanse sint-jakobsschelpen uit te breiden, zal de Japanse sint-jakobsschelpen op de Europese markten presenteren op de Seafood Expo Global, die van 23 t/m 25 april in Barcelona, Spanje, wordt gehouden.

Japanse sint-jakobsschelpen (wij zeggen HOTATE [Hoh-Tah-Teh]) staan hoog aangeschreven vanwege hun smaak, grootte en kwaliteit. Van verse sint-jakobsschelpen kan het hele jaar door worden genoten onder milieuvriendelijke landbouw-/oogstmethoden en de geavanceerde technologie om de versheid te behouden - beide zaken uniek voor Japan. Vooral in Hokkaido, Aomori, Iwate en Miyagi, waar sint-jakobsschelpen worden geproduceerd, zorgen de lokale oceaanstromingen voor zeer rijke voedingsstoffen, met als gevolg de grootste aanvoer van sint-jakobsschelpen ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
PR-kantoor J-HOTATE Association (Asahi Agency)
j-hotate@asahi-ag.co.jp

Contacts

Voor mediavragen:
PR-kantoor J-HOTATE Association (Asahi Agency)
j-hotate@asahi-ag.co.jp