Hanshow en industriepartners onthullen innovatieve GenAI en groene digitale oplossingen tijdens CHINASHOP 2024

Download

Loading media player...

Hanshow at CHINASHOP 2024.

SHANGHAI--()--De 24e China Retail Expo werd van 13 tot 15 maart gehouden in het National Convention and Exhibition Center van Shanghai. Onder het thema "Green Digitalization and GenAI for Sustainable Retail" presenteerde Hanshow voor het eerst haar baanbrekende GenAI-productstrategie - een aanzienlijke sprong voorwaarts in het AI-tijdperk voor de detailhandel. De presentatie omvatte de verbeterde elektronische schaplabels (ESL) uit de Hanshow Polaris Pro-serie en een nieuwe groene digitale winkeloplossing, waarmee het streven van Hanshow om winkeliers te voorzien van de allernieuwste technologieën voor een hogere efficiëntie, een betere winkelervaring en een duurzamere werkwijze verder werd bevestigd.

De doorbraak van de GPT-3-technologie (Generative Pre-trained Transformer 3), vertegenwoordigd door ChatGPT, heeft de grenzen van alle sectoren verlegd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@hanshow.com

Contacts

info@hanshow.com