L&T Technology Services (LTTS) sleept van baanbrekend programma op het gebied van cyberbeveiliging ter waarde van ca. USD 100 miljoen in de wacht

LTTS richt centrum voor AI, op ML gebaseerde Cybersecurity en Digital Threat Analytics op voor Maharashtra Cyber om de cyberveiligheid en het cyberbewustzijn van burgers te verhogen.

First-of-its-kind program in India entails designing a sophisticated cybersecurity system using AI & Digital Forensic tools. (Photo: Business Wire)

BANGALORE, India--()--L&T Technology Services Limited (LTTS) (BSE: 540115, NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van pure-play engineering- en technologiediensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een uniek programma van het Maharashtra State Cyber Department van de regering van Maharashtra in India ter waarde van circa USD 100 miljoen in de wacht heeft gesleept. Dit initiatief ligt in het verlengde van de inspanningen van LTTS om veilige, digitaal onderling verbonden slimme en veilige steden te ontwikkelen door middel van cyberbeveiligings- en digitale forensische oplossingen van topklasse, geconsolideerd onder één paraplu.

In het kader van dit baanbrekende initiatief van de regering van Maharashtra gaat LTTS, in samenwerking met M/s KPMG Assurance and Consulting Services LLP als forensische partner, geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen aan de staat leveren om het publiek te beschermen tegen cyberdreigingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu
L&T Technology Services Limited
E: Aniruddha.Basu@ltts.com

Anindita Sarkar
L&T Technology Services Limited
E: Anindita.Sarkar@ltts.com

Contacts

Aniruddha Basu
L&T Technology Services Limited
E: Aniruddha.Basu@ltts.com

Anindita Sarkar
L&T Technology Services Limited
E: Anindita.Sarkar@ltts.com