Posiflex wint iF DESIGN AWARD 2024 voor Haydn ZT-serie en Gen9-basisstation

De winnende producten zijn kenmerkend voor het innovatiegedreven ondernemerschap en het klantgerichte ethos van Posiflex

Posiflex Wins the iF DESIGN AWARD 2024 for Haydn ZT Series and Gen9 Base (Graphic: Business Wire)

TAIPEI, Taiwan--()--Posiflex Technology Inc., een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van POS-systemen (Point of Sale) en O2O-oplossingen (Online to Offline), is verheugd bekend te maken dat haar Haydn ZT-serie, de eerste clamshell POS-terminal binnen de sector met een gepatenteerd modulair ontwerp en uitzonderlijk onderhoudsgemak, en haar Gen9-basisstation, met geïntegreerde thermische printer en voeding voor optimale ruimtebesparing, zijn bekroond met de iF DESIGN AWARD 2024 voor producten in de categorie Publiek/Retail door het in Hannover gevestigde iF International Forum Design GmbH. Deze prijs is een van de meest begeerde onderscheidingen in de designwereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Jessie Hsu , Senior Marketing Manager
Jessiehsu@posiflex.com.tw

Contacts

Media:
Jessie Hsu , Senior Marketing Manager
Jessiehsu@posiflex.com.tw