Xsolla introduceert een nieuwe betaaloptie voor ontwikkelaars die naar de Japanse markt willen uitbreiden

Xsolla stelt ontwikkelaars wereldwijd in staat om betalingen via PayPay te aanvaarden

LOS ANGELES & TOKIO--()--Xsolla, een wereldwijd bedrijf gericht op de handel in videogames, maakte de lancering bekend van Pay with PayPay voor haar internationale partners en videogamespelers in Japan. Xsolla is voortdurend op zoek om betaaloplossingen voor gaming te innoveren om ontwikkelaars van mobiele, pc-, cloud- en op het internet gebaseerde videogames te helpen hun doelpubliek te verruimen en aan de behoeften van spelers over de hele wereld te voldoen. Door deze extra betaalmethode bij de check-out aan te bieden, kunnen gameontwikkelaars van over de hele wereld hun armslag naar de Japanse markt uitbreiden en voldoen aan de evoluerende behoeften van hun spelers. Dit partnerschap ondersteunt ook rechtstreeks het engagement van Xsolla ten overstaan van de regio en de recente plaatselijke kantooruitbreiding in Tokio, in Japan, vorig jaar in augustus.

Met 58 miljoen gebruikers 1 en een verdere groeitrend, is PayPay de grootste Japanse mobiele betaalapp, die zowel online als bij fysieke retailers in heel Japan wordt aanvaard. Op basis van een studie in 2022 uitgevoerd door Rakuten Insight, geven ca. 55% van de shoppers in Japan de voorkeur aan het gebruik van PayPay, die een marktaandeel van 45% inneemt in de sector van betalingen via QR-code. 2 Gebruikers maken een account aan in de mobiele app en verbinden die met een bankrekening of kredietkaart om dagelijkse aankopen te betalen.

"We zijn tevreden nu we PayPay met Xsolla hebben verbonden en onze partners over de hele wereld in staat stellen een nieuw doelpubliek te bereiken en een andere betaaloptie aan hun spelers aan te bieden," zegt Chris Hewish, CEO van Xsolla. "Dit partnerschap zal onze partners een groter dekking bieden voor hun spelers in Japan en hen in staat stellen om de kracht van innovatieve betaaltechnologie aan te boren, zoals QR-codes."

Xsolla Payments vereenvoudigt de check-outfase met een intuïtieve gebruikersinterface op meerdere platformen, compatibiliteit met populair gms-wallets en toegang tot meer dan 700 betaalmethoden en meer dan 130 valuta's in meer dan 200 regio's. De PayRank-technologie laat de betaalmethoden automatisch verschijnen en rangschikt deze die voor elke klant het meest relevant zijn, zoals PayPay.

Voor meer informatie over Pay with PayPay gaat u naar: xsolla.pro/paypay

Over Xsolla

Xsolla is een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames met een robuuste en krachtige set tools en services die speciaal voor de branche zijn ontworpen. Sinds de oprichting in 2005 heeft Xsolla duizenden game-ontwikkelaars en -uitgevers van elke omvang geholpen bij het financieren, op de markt brengen, lanceren en genereren van inkomsten met hun games wereldwijd en op meerdere platforms. Als innovatieve leider op het gebied van game-commerce is het de missie van Xsolla om de inherente complexiteit van wereldwijde distributie, marketing en het genereren van inkomsten op te lossen, zodat onze partners meer geografische gebieden kunnen bereiken, meer inkomsten kunnen genereren en relaties kunnen opbouwen met gamers over de hele wereld. Xsolla, met hoofdkantoor en vestiging in Los Angeles, Californië, en met kantoren in Londen, Berlijn, Seoul, Beijing, Kuala Lumpur, Raleigh, Tokio en steden over de hele wereld, ondersteunt grote gametitels zoals Valve, Twitch, Roblox, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo en meer.

Voor meer informatie en aanvullende details gaat u naar: xsolla.com

1 PayPay

2 Artikel van Bloomberg - Struggling Rakuten Might Need to Phone a Friend

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge
Internationaal directeur Public Relations, Xsolla
d.stembridge@xsolla.com

Contacts

Derrick Stembridge
Internationaal directeur Public Relations, Xsolla
d.stembridge@xsolla.com