Seoul Semiconductor toont 's werelds eerste technologie op de lichtbeurs in Duitsland

' s Werelds eerste LED-technologie van de tweede generatie, ontwikkeld door Seoul Semiconductor (foto: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

SEOUL, Zuid-Korea--()--Seoul Semiconductor (KOSDAQ:046890) is aanwezig op Light + Building 2024, de grootste tentoonstelling voor de handel in verlichtingsproducten ter wereld die van 3 tot 8 maart in Frankfurt, Duitsland wordt gehouden. Tijdens het evenement zal Seoul Semiconductor haar exclusieve en mondiaal ongeëvenaarde oplossingen voor ledverlichting met de hoogste efficiëntie en de hoogste kwaliteit van het lichtspectrum presenteren.

Seoul Semiconductor onthult naar verwachting haar op WICOP-technologie gebaseerde zeer efficiënte verlichtingssysteem van 240 lumen per watt (lm/W), dat nog steeds de toonaangevende industrienorm is. WICOP is 's werelds eerste No-Wire en No-Package technologie en is een ultrakleine, zeer efficiënte LED-technologie die is ontworpen om LEDs rechtstreeks op een printplaat te monteren. Op Light + Building zal Seoul Semiconductor toepassingen introduceren die gebruik maken van verschillende golflengtebanden van UV tot IR/VCSEL.

Daarnaast zal Seoul Semiconductor ook haar 'SunLike'-technologie van de hoogste kwaliteit van het lichtspectrum laten zien. De afgelopen vijf jaar heeft Seoul Semiconductor meerdere klinische tests uitgevoerd met verschillende vooraanstaande instellingen, waaronder de Harvard University. Deze bevestigden dat het gebruik van SunLike-verlichting bijziendheid, celregeneratie, geheugen en leervermogen kan verbeteren. Er wordt een interactieve stand gebruikt om SunLike in de praktijk te ervaren.

"Door middel van de meest efficiënte producten die we op deze tentoonstelling zullen laten zien, wil Seoul Semiconductor de beste partner worden voor alle klanten op elk toepassingsgebied, waaronder verlichting, auto's en huishoudelijke apparaten," zei Kim Hong min, directeur van de verlichtingsafdeling.

Over Seoul Semiconductor

Seoul Semiconductor is 's werelds op een na grootste internationale LED-fabrikant, de gesloten markt niet meegerekend, en beschikt over meer dan 18.000 patenten. Seoul biedt een breed scala aan technologieën, gebaseerd op een gedifferentieerd productportfolio, en produceert op grote schaal innovatieve LED-producten voor binnen- en buitenverlichting, auto's en IT-producten, zoals mobiele telefoons, computerbeeldschermen, en andere toepassingen, ook op UV-gebied. De baanbrekende ontwikkelingen en op grote schaal geproduceerde producten van Seoul zijn normbepalend binnen de LED-industrie en toonaangevend op de mondiale markt, met een pakketvrije LED, WICOP; een hoogspannings- wisselstroom-LED, Acrich; een LED met 10x de output van een conventionele LED, nPola; een geavanceerde ultraviolette LED op basis van schone technologie, Violeds; een technologie voor lichtuitstraling in alle richtingen, filament-LED; een LED met natuurlijk zonlichtspectrum, SunLike; en nog veel meer. Voor meer informatie, zie: www.seoulsemicon.com/en, YouTube, LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
jjs8732@seoulsemicon.com

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
jjs8732@seoulsemicon.com