Oatey neemt Durgo over en breidt haar voetafdruk uit in de Europese & Aziatische leidingenmarkten

CLEVELAND--()--Oatey Co. (Oatey), sinds 1916 een leider in de leidingensector, maakte vandaag bekend dat haar dochteronderneming Aktibolaget Durgo (Durgo) heeft overgenomen, een gespecialiseerde ontwikkelaar en fabrikant van beluchtingsventielen (AAV's) en andere drukregelkleppen, gevestigd in Stockholm, in Zweden.

Reeds meer dan 100 jaar is Durgo een toonaangevende fabrikant en een zeer gewaardeerd merk in de leidingensector in Europa en Azië. Naast een sterke gebondenheid met de Zweedse ambachtelijke traditie, heeft het bedrijf ook moderne technologie aangewend om verder hoge kwaliteitsnormen en hoogwaardige veiligheid te verzekeren.

“We zijn bijzonder opgetogen om Durgo, haar voortreffelijke medewerkers en haar productiecapaciteiten aan onze organisatie toe te voegen, nu we onze wereldwijde voetafdruk verder uitbreiden,” aldus Neal Restivo, CEO van Oatey.

“Sinds de oprichting in 1921 heeft Durgo zich ingezet voor ontwikkeling en productie met de nodige precisie en zorg om onze klanten hoogwaardige producten te leveren,” zegt Hans Widell, algemeen directeur van Durgo. “We zien ernaar uit om onze traditie van vakmanschap verder te zetten als onderdeel van Oatey, een bedrijf dat onze toewijding voor kwaliteit en uitmuntendheid deelt.”

Voor meer informatie over Durgo gaat u naar durgo.se.

Over Oatey Co.

Sinds 1916 levert Oatey betrouwbare, hoogwaardige producten voor de residentiële en commerciële leidingensector, met een toewijding aan het leveren van kwaliteit, het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van levens. Tegenwoordig heeft Oatey een uitgebreid productie- en distributienetwerk om duizenden producten te leveren aan professionele bouwers, aannemers, ingenieurs en doe-het-zelvers over de hele wereld.

Oatey is gevestigd in Cleveland, Ohio, en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, China en Nederland. Voor meer informatie gaat u naar www.oatey.com, bel (800) 321-9532 of volg Oatey op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Oatey Co.
Amanda Keiber
Directeur bedrijfscommunicatie
akeiber@oatey.com

Contacts

Oatey Co.
Amanda Keiber
Directeur bedrijfscommunicatie
akeiber@oatey.com