itel Grand 2024 Brand Launch, het grootste evenement in de branche bij de Egyptische piramiden

itel successfully launched its 2024 brand launch event at Egyptian Pyramids (Photo: Business Wire)

CAÏRO--()--itel, het wereldwijd toonaangevende smart life-merk dat zich inzet voor het leveren van betaalbare consumentenelektronicaproducten van goede kwaliteit, staat op het punt om zijn visuele identiteit te herdefiniëren met de spectaculaire lancering van zijn nieuwe logo bij de iconische Grote Piramiden van Gizeh in Egypte op 22 februari. Deze gedenkwaardige gelegenheid zal niet alleen een belangrijke evolutie in het merkimago van itel markeren, maar ook dienen als een platform om in contact te komen met gewaardeerde partners en klanten over de hele wereld, vooral klanten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

De onthullingsceremonie bij de Egyptische piramiden toont niet alleen de toewijding van itel aan technologische innovatie, maar ook aan de creatie van een gedenkwaardige en meeslepende ervaring voor de aanwezigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Willa Cai, Marketing@itel-mobile.com

Contacts

Willa Cai, Marketing@itel-mobile.com