TauRx presenteert tweejarige gegevens van Fase III-onderzoek naar HMTM bij de ziekte van Alzheimer op de AD/PD™ 2024 Conference in maart

Professor Claude Wischik (Photo: Business Wire)

ABERDEEN, Schotland--()--TauRx Pharmaceuticals Ltd., een wereldleider in op Tau gebaseerd onderzoek naar de ziekte van Alzheimer (AD), heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de gegevens over 24 maanden van zijn Fase III LUCIDITY-onderzoek met hydromethylthioninemesylaat (HMTM) zal presenteren op de komende AD/PD™ 2024 Alzheimer & Parkinson's Diseases Conference van 5 t/m 9 maart 2024 in Lissabon, Portugal.

Professor Claude Wischik, medeoprichter, CEO en uitvoerend voorzitter van TauRx, zal gegevens presenteren, waaronder details van de laatste 12 maanden durende open-labelfase van het onderzoek, waaruit blijkt dat proefpersonen met milde cognitieve stoornissen als gevolg van de ziekte van Alzheimer op de cognitieve scores bij aanvang blijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kirstie Rennie
Kirstie.rennie@weareaspect.com

Contacts

Kirstie Rennie
Kirstie.rennie@weareaspect.com