Velos IoT Group: benoeming van een nieuwe CEO

Colin Chew CEO Velos IoT (Photo: Business Wire)

ST. HELIER, Jersey--()--Velos, een prominente leverancier in de Internet of Things-connectiviteitssector, kondigt Colin Chew aan als nieuwe Chief Executive Officer.

Colin volgt Graeme Millar op en treedt in deze functie tijdens een periode gekenmerkt door belangrijke mijlpalen onder leiding van Graeme, waaronder de afsplitsing van JT en de overnames van TopConnect en NextM2M. Deze leiderschapstransitie weerspiegelt het voortdurende strategische plan van de Raad van Bestuur voor Velos en onderstreept de inzet voor groei en leiderschap in het IoT-domein.

Phil Male, voorzitter van Velos, gaf commentaar op de leiderschapsverandering:

“De Raad van Bestuur erkent de bijdragen van Graeme tijdens zijn dienstverband als CEO en wenst hem veel succes in de toekomst. Terwijl we overgaan naar nieuw leiderschap, verwachten we dat we ons momentum kunnen behouden en verder kunnen bouwen op de sterke basis die de afgelopen jaren is gelegd.”

Bij de benoeming van Colin voegde Phil toe:

“Velos is nu goed gepositioneerd om verdere aanzienlijke vooruitgang te boeken in de IoT-industrie. We zijn verheugd Colin Chew te mogen verwelkomen als onze nieuwe CEO. Met meer dan 20 jaar ervaring in de IoT-sector en een opmerkelijke reputatie als IoT-autoriteit, brengt Colin een schat aan kennis met zich mee op het gebied van verkoop, marketing, productbeheer en R&D.

“Colins indrukwekkende carrière bij Semtech, Sierra Wireless, IBM en Lucent Technologies maakt hem op unieke wijze geschikt voor deze positie. Zijn expertise en visionair leiderschap zijn de sleutel tot het vooruithelpen van Velos als pionier op de IoT-markt. Onder zijn leiding zijn we klaar om verder te innoveren en nieuwe maatstaven te stellen met onze geavanceerde IoT-technologie.”

Colin Chew, de nieuwe CEO, deelde zijn visie:

“Het doet me genoegen toe te treden tot Velos, een bedrijf dat zichzelf heeft gevestigd als een mondiale kracht op het gebied van IoT-connectiviteit. Voor de toekomst kijk ik er reikhalzend naar uit om niet alleen voort te bouwen op de hoge servicestandaard van Velos, maar ook om boeiende nieuwe ontwikkelingen te onthullen.

“We concentreren ons op een aantal baanbrekende innovaties die ons aanbod op het gebied van IoT-connectiviteit aanzienlijk zullen verbeteren. Ik kijk ernaar uit om onze ideeën te presenteren op het komende Mobile World Congress (MWC) in Barcelona 2024.

“Onze focus ligt op het stellen van nieuwe industriële normen om een klantgerichte oplossing te zijn die een betrouwbare, robuuste, schaalbare en veilige verbinding biedt. Dit is niet alleen het volgende hoofdstuk voor mij en Velos, maar een transformatief moment voor onze sector, aangezien wij het voortouw nemen bij het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden op het gebied van IoT-connectiviteit.”

Over Velos IoT

Velos IoT is een wereldwijde geïntegreerde IoT-connectiviteitsaanbieder met uitgebreide ervaring in het leveren van diensten via eigen kern- en roamingovereenkomsten. We ondersteunen meer dan 17 miljoen sim-kaarten wereldwijd en bieden connectiviteitsoplossingen aan bedrijven van elke omvang – van kleine gespecialiseerde spelers tot grote ondernemingen.

Of uw apparaten nu een veilige verbinding, lage latentie en wereldwijde dekking vereisen, en of uw ontwerp nu gebruik maakt van SIM of eSIM, wij kunnen uw bedrijf de flexibiliteit, veerkracht en schaalbaarheid bieden om te groeien.

Met tientallen jaren ervaring en sterke financiële groei kunt u vertrouwen op een team van meer dan 120 experts. We bieden meer dan 600 wereldwijde netwerken, een van de meest uitgebreide LPWA-netwerkdekkingen op de markt en een eigen connectiviteitsbeheerplatform om uw apparaten te monitoren. Velos IoT streeft ernaar klanten duurzame, schaalbare, conforme en veilige toegang tot connectiviteit te bieden.

LinkedIn: Velos IoT
X: @velosiot
velosiot.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Belvedere Communications
John West: +44 207 653 8704
jwest@belvederepr.com
Llew Angus: +44 207 653 8703
langus@belvederepr.com

Gergana Dimitrova | Senior Marketing Coordinator
gergana.dimitrova@velosiot.com

Contacts

Belvedere Communications
John West: +44 207 653 8704
jwest@belvederepr.com
Llew Angus: +44 207 653 8703
langus@belvederepr.com

Gergana Dimitrova | Senior Marketing Coordinator
gergana.dimitrova@velosiot.com