Batterijfabrikant Hithium opent nieuwe intelligente productie-installatie van 28 GWh

Hithium Chongqing production plant (Photo: Business Wire)

CHONGQING, China--()--Hithium, expert op het gebied van stationaire energieopslag, zal achtereenvolgens een geplande productiecapaciteit van 28 GWh vrijgeven in het eerste stadium van fase 1 van zijn nieuwe basis in Chongqing, China. De nieuwe fabriek is ontworpen in overeenstemming met de ‘Intelligent Manufacturing 4.0’-normen, inclusief een toename van 26% in automatisering ten opzichte van het typische ‘Intelligent Manufacturing 3.0’-productiesysteem.

De automatiseringswinsten van Hithium bij Chongqing hebben geresulteerd in een algemene efficiëntietoename van 30%, evenals kostenbesparingen ter hoogte van een kwart van de productieoverhead, wat een aanzienlijke voorsprong heeft opgeleverd in termen van het concurrentievermogen van de productie. De locatie is gebouwd met een investering van 13 miljard RMB ($ 1,8 miljard dollar), beslaat 800.000 m2 en bevindt zich in de hightechzone van Tongliang.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.