De 5e World Media Summit (Yunnan Branch) en het 2e Yunnan International Communication Forum van start in Kunming, China

The 5th World Media Summit (Yunnan Branch) and the 2nd Yunnan International Communication Forum kicks off in Kunming on Dec. 5 (Photo: Business Wire)

KUNMING, China--()--De 5e World Media Summit (Yunnan Branch) en het 2e Yunnan International Communication Forum gingen op 6 december 2023 in Kunming, de hoofdstad van de provincie Yunnan in het zuidwesten van China van start. Met meer dan 300 vertegenwoordigers van ongeveer 80 instellingen, waaronder mediakanalen, internationale organisaties en denktanks, uit bijna 30 landen en regio's.

Bij de opening van de top op 5 december is het Kunming initiatief aangenomen, is een thema-activiteit gelanceerd met de naam "A Lifestyle Called Yunnan". En is ook de lijst met trending woorden voor internationale communicatie bekendgemaakt, die door Xinhuanet is opgesteld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact: Shelly Wang
E-mail: info@xinhuaeurope.com

Contacts

Contact: Shelly Wang
E-mail: info@xinhuaeurope.com