Wereldprimeur: Murata maakt beter ontwerp van Wi-Fi 6E- en Wi-Fi 7-antennes mogelijk met baanbrekend koppelingsapparaat voor parasitaire elementen

[Murata Manufacturing Co., Ltd.] Parasitic element coupling device (Photo: Business Wire)

KYOTO, Japan--()--Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO: 6981) (ISIN: JP3914400001) heeft zijn nieuwe Parasitic Element Coupling Device aangekondigd. Deze ultramoderne oplossing verbetert de antenne-efficiëntie door het parasitaire element magnetisch aan de antenne te koppelen. Het is 's werelds eerste compatibele oplossing voor Wi-Fi 6E- en Wi-Fi 7 producten. Ontwerpers van smartphones, tablets, netwerkrouters, gameconsoles en andere compacte elektronische apparaten kunnen hiermee efficiëntere antennes bouwen. Dit komt vooral goed van pas bij moderne apparaten met beperkte ruimte.

Om producten te ontwikkelen die voldoen aan de Wi-Fi 6E- en Wi-Fi 7 standaarden voor draadloze communicatie met zeer hoge snelheden, moeten meerdere krachtige antennes in elektronische apparaten worden geïnstalleerd om de communicatiesnelheid en -kwaliteit te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Murata Manufacturing Co., Ltd.
Takeru Arayama, prsec_mmc@murata.com
Corporate Communications Department

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Murata Manufacturing Co., Ltd.
Takeru Arayama, prsec_mmc@murata.com
Corporate Communications Department