‘AlignMiracle’ zorgt voor deining in de wereld van Direct Clear Aligner, bekendgemaakt in het prestigieuze internationale klinische tijdschrift JCO

‘Orthodontische behandelingen aan de hand van rechtstreeks in 3D geprinte transparante uitlijners’ gepubliceerd in de Journal of Clinical Orthodontics van oktober 2023 (Foto: Business Wire)

INCHEON, Zuid-Korea--()--ODS Co., Ltd., een vooraanstaande provider van Direct Clear Aligners (ook bekend als “Direct Print Aligners”), maakte vandaag de publicatie bekend van behandelingsgevallen waarbij gebruik werd gemaakt van Direct Clear Aligners in de uitgave van oktober 2023 van de Journal of Clinical Orthodontics (JCO), een van de meest gerespecteerde tijdschriften op gebied van orthodontie.

De Direct Clear Aligner is een orthodontische oplossing die de uitlijners rechtstreeks ontwerpt bij elke stap van het configuratiemodel op de computer en ze rechtstreeks print met transparante hars op de 3D-printer. Op die manier wordt de noodzaak van een tussentijds geprint tandenmodel vermeden, waarvoor thermische vorming van de vellen en bijknippen nodig is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ODS Co., Ltd.
Hyunsuk Richard Jang
+82 32-425-3804
Sales@odsresin.com

Contacts

ODS Co., Ltd.
Hyunsuk Richard Jang
+82 32-425-3804
Sales@odsresin.com