BYD heeft zijn 6 miljoenste nieuwe energievoertuig uitgerold

BYD’s 6 Millionth New Energy Vehicle Rolled Off (Photo: Business Wire)

SHENZHEN, China--()--BYD, 's werelds toonaangevende fabrikant van nieuwe energievoertuigen en accu's, bereikte een historische mijlpaal toen zijn 6 miljoenste nieuwe energievoertuig van de productielijn rolde in de fabriek in Zhengzhou. Deze gedenkwaardige gebeurtenis, die een recordprestatie markeerde, onderstreepte de niet-aflatende toewijding van BYD aan baanbrekende ontwikkelingen in de elektrische auto-industrie.

Na het bereiken van de mijlpaal van 6 miljoen nieuwe energievoertuigen in slechts drie maanden tijd na de 5 miljoenste, bleef het snelle tempo van BYD nieuwe maatstaven vestigen op het gebied van productie en verkoop. Het 6 miljoenste nieuwe energievoertuig, genaamd BAO 5 – een superhybride hardcore SUV onder het professionele gepersonaliseerde submerk FANGCHENGBAO van BYD – werd gevierd tijdens een ceremonie waar representatieve werknemers de vreugde van deze opmerkelijke prestatie deelden.

De gevarieerde merkenmatrix van BYD, waaronder de Dynasty- en Ocean-series, FANGCHENGBAO, DENZA en Yangwang, is verbeterd. In oktober behaalde BYD een maandelijks verkooprecord met meer dan 300.000 nieuwe energievoertuigen. De toewijding van het bedrijf aan technologisch leiderschap en een verscheidenheid aan productaanbiedingen stelden BYD in staat substantiële waarde te creëren in de toekomstige markt, waarbij wordt tegemoetgekomen aan de uiteenlopende behoeften van consumenten.

Sinds 2010 heeft BYD zijn wereldwijde aanwezigheid actief uitgebreid door nieuwe energiebussen en taxi's te introduceren voor de elektrificatie van het openbaar vervoer. Dankzij een decennium aan toegewijde inspanningen zijn de elektrische openbaarvervoeroplossingen van BYD nu actief in meer dan 400 steden in meer dan 70 landen.

Om zijn mondiale voetafdruk te vergroten, hanteerde BYD een dubbele aanpak van export en lokale productie om de wereldwijde aanwezigheid van nieuwe energie-passagiersvoertuigen te versnellen. Momenteel is BYD actief in 58 landen en regio's en heeft het de totale verkoop van 200.000 personenauto's overtroffen, met aanzienlijke overwinningen op de markt voor nieuwe energievoertuigen in Thailand, Brazilië en andere locaties.

BYD loopt consequent voorop op het gebied van technologische vooruitgang. Innovaties zoals de Blade Battery, DM-i Super Hybrid System, e-Platform 3.0, Cell to Body (CTB) Technology, e4 Platform, BYD DiSus Intelligent Body Control System en Dual Mode Off-road (DMO) Super Hybrid System, hebben nieuwe normen in de branche gesteld. In de toekomst zal BYD trouw blijven aan zijn streven naar innovatie en milieuvriendelijkheid, betere mobiliteitservaringen bieden aan meer klanten over de hele wereld en de aarde met 1 °C helpen afkoelen.

Ga naar https://we.tl/t-KYjlVe9Jj1 om onze afbeeldingen te downloaden

Over BYD

BYD is een multinationaal hightechbedrijf dat zich toelegt op het benutten van technologische innovaties voor een beter leven. Sinds de oprichting in 1995 als producent van oplaadbare batterijen, beschikt BYD nu over een breed bedrijfsgebied dat auto's, spoorwegvervoer, nieuwe energie en elektronica omvat. Het heeft meer dan 30 industrieparken in China, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Brazilië, Hongarije en India. BYD zet zich in voor het leveren van emissievrije energieoplossingen, van energieopwekking en -opslag tot de toepassingen ervan, om wereldwijd de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. De nieuwe energievoertuigen van het bedrijf strekken zich nu uit over zes continenten, meer dan 70 landen en regio's, en ruim 400 steden. Het bedrijf is genoteerd aan de beurzen van Hongkong en Shenzhen en staat bekend als een Fortune Global 500-onderneming die innovaties voor een groenere wereld aandraagt.

Ga voor meer informatie naar www.bydglobal.com.

Over BYD Auto

BYD Auto, opgericht in 2003, is de automobieldochter van BYD, een multinationaal hightechbedrijf dat zich toelegt op het benutten van technologische innovaties voor een beter leven. BYD Auto streeft ernaar de groene transitie van de wereldwijde transportsector te versnellen en richt zich op de ontwikkeling van puur elektrische en plug-in hybride voertuigen. Het bedrijf beheerst de kerntechnologieën van de gehele industriële keten van nieuwe energievoertuigen, zoals accu's, elektromotoren en elektronische regelaars. Het is de afgelopen jaren getuige geweest van aanzienlijke technologische vorderingen, waaronder de Blade Battery, DM-i Super Hybrid Technology, e Platform 3,0, CTB Technology, e⁴ Platform, BYD DiSus Intelligent Body Control System en DMO Super Hybrid System. Het bedrijf is de eerste autofabrikant ter wereld die de productie van voertuigen op fossiele brandstoffen stopzet voor de overgang naar EV en staat al tien jaar op rij aan de top van de verkoop van personenauto's op nieuwe energie in China. Ga voor meer informatie naar www.byd.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Azië-Pacific: Liya Huang, pr@byd.com tel.: +86-755-8988-8888-69666
Europa: Penny Peng, PressEU@byd.com tel.: +31-102070888
Noord-Amerika: Frank Girardot, frank.girardot@byd.com tel.: +1 213 245 6503
Latijns-Amerika: José Miranda, jose.miranda@byd.com tel.: +56 9 96443906
Brazilië: Pablo Toledo, pablo.toledo@byd.com tel.: +19 3514 2554
Midden-Oosten en Afrika: Nikki Li, li.namin@byd.com tel.: +86-18938862670

Contacts

Azië-Pacific: Liya Huang, pr@byd.com tel.: +86-755-8988-8888-69666
Europa: Penny Peng, PressEU@byd.com tel.: +31-102070888
Noord-Amerika: Frank Girardot, frank.girardot@byd.com tel.: +1 213 245 6503
Latijns-Amerika: José Miranda, jose.miranda@byd.com tel.: +56 9 96443906
Brazilië: Pablo Toledo, pablo.toledo@byd.com tel.: +19 3514 2554
Midden-Oosten en Afrika: Nikki Li, li.namin@byd.com tel.: +86-18938862670