A Mary Kay Inc. bejelentette, hogy partnerségre lép a Global Shea Alliance-szel a fenntarthatóság és a nők szerepvállalásának előmozdítása érdekében

“This partnership marks a significant step in our journey to promote sustainable beauty practices. By collaborating with the Global Shea Alliance, we aim to further harness the transformative potential of shea in skincare and cosmetics," said Deborah Gibbins, Chief Operating Officer at Mary Kay (Credit: Mary Kay Inc.).

DALLAS--()--A Mary Kay Inc., globális szépségápolási márka és a női szerepvállalás előmozdításának szószólója örömmel jelenti be, hogy belépett a Global Shea Alliance (GSA) nevű nonprofit ipari szövetségbe, amely a sheavaj versenyképes és fenntartható előállítását világszerte biztosító stratégiákat tervez, dolgoz ki és valósít meg. Ez az új partnerség illeszkedik a Mary Kay fenntarthatóság iránti elkötelezettségéhez, és ahhoz a küldetéséhez, amelynek célja, hogy a nők bárhol a világon képesek legyenek kezükbe venni a sorsukat.

A GSA alapértékei a befogadó értéklánc előmozdításán, illetve versenyhelyzet előtti és üzleti célú iparág ösztönzésén alapulnak, amit a fenntarthatóság biztosításával és az érintett felek között zajló minden tranzakcióba vetett bizalom megőrzésével igyekeznek elérni.

„Hatalmas izgalom számunkra a Global Shea Alliance-hez való csatlakozás” – mondta Deborah Gibbins, a Mary Kay operatív vezetője. „Ez a partnerség jelentős lépés a fenntartható szépségápolás felé vezető utunk során. A GSA-val való együttműködéssel szeretnénk még jobban kihasználni a sheavajban rejlő lehetőséget a bőrápolás és kozmetikumok átalakítására.”

Mamatou Djaffo, a Global Shea Alliance elnöke is lelkesen fogadta az új partnerséget. „Nagy örömmel üdvözöljük a Mary Kay vállalatot” – mondta Mamatou Djaffo. „A társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság terén szerzett egyedülálló hírneve tökéletesen illeszkedik a küldetésünkhöz. Rendkívüli izgalommal tekintünk a Mary Kay-vel való együttműködésre, amelytől jelentős pozitív változásokat várunk a kozmetikai iparban. Célunk, hogy közös erővel új iparági szabványokat állítsunk fel a társadalmi és környezeti felelősségvállalásra vonatkozóan, és a szépségápoláson felülemelkedve megerősítsük az egyéni szerepvállalást, előmozdítsuk a fenntarthatóságot, és elősegítsük a sheavajból élő nők millióinak rugalmasabb jövőjét."

A Mary Kay Inc. és a Global Shea Alliance közötti izgalmas partnerség a következő évben olyan kezdeményezések élére áll majd, amelyek célja a shea dió gyűjtők és feldolgozók gazdasági jólétének növelése, valamint jelentős erőfeszítésekkel az elhanyagolt nyugat-afrikai parkok helyreállítására.

A hónap elején a Mary Kay lewisville-i (Texas, Egyesület Államok) Richard R. Rogers (R3) gyártási / K+F központjában tett üzemlátogatást a GSA ügyvezető igazgatója, Aaron Adu, és helyettes ügyvezető igazgatója, Olawunmi Osholake. Az üzemlátogatást találkozó követte, amely a szinergiákat és a foglalkoztatási lehetőségeket igyekezett feltárni.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy az X-en (korábbi Twitter).

Amit a Global Shea Alliance-ről tudni érdemes

A GSA nonprofit iparági szövetség, amely 39 országból 919 tagot számlál, köztük megtalálhatók női shea dió gyűjtők és feldolgozók, márkák és kiskereskedők, az összetevők beszállítói, a civil társadalom, kutatóintézetek és politikai döntéshozók. A GSA az állami és a magánszférával kötött partnerségek révén támogatja az iparág fenntarthatóságát, a minőségi gyakorlatokat és szabványokat, valamint a sheavaj iránti keresletet az élelmiszerekben és a kozmetikumokban. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://globalshea.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com