Shandong in China start promotieactiviteit van "Vriendelijk Shandong, bijzonder Shandong"

China’s Shandong launches promotion activity of "Friendly Shandong, remarkable Shandong" on November 10. (Graphic: Business Wire)

BEIJING--()--Een speciale promotieactiviteit getiteld "Vriendelijk Shandong, bijzonder Shandong" ging op 10 november van start in het Beijing Exhibition Center van China, waarbij de provincie Shandong mensen van over de hele wereld van harte voor een bezoek uitnodigt.

Ongeveer 500 gasten uit verschillende sectoren en bijna 200 verslaggevers van Chinese en buitenlandse media namen deel aan het evenement en ondervonden de gastvrijheid en specialiteiten van Shandong.

De provincie Shandong ligt in het oosten van China en heeft een grote bevolking, een ontwikkelde economie en een rijke cultuur. Met dit evenement hoopt Shandong de wereld zijn diepgewortelde humanistische charme, prachtige en majestueuze landschappen en heerlijke en geurige lokale specialiteiten te tonen. Bovendien wil het uiting geven aan zijn wens om zich beter in de wereld te integreren, productief samen te werken met andere delen van de wereld en samen een nog betere ontwikkeling te realiseren.

Shandong heeft een verwerkende industrie met een uitgebreid systeem en een solide basis. Hoogwaardige apparatuur vormt de hoeksteen van de echte economie, waardoor Shandong een sterke provincie is op het gebied van geavanceerde productie.

De capaciteiten van Shandong Intelligent Manufacturing komen bijvoorbeeld tot uiting in 's werelds grootste en meest multifunctionele viskweekplatform Guoxin 1, 's werelds eerste dieselmotor met een thermisch rendement van 52,28%, China's eerste skiwastruck met volledig onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten, de zware vrachtwagen Huanghe X7 met ultralage windweerstand en ultrahoog thermisch rendement.

Op het evenement vormden verschillende handgemaakte ambachten uit Shandong het hoogtepunt, zoals mechanische klokken en horloges gemaakt van mahoniehout en metalen keramiek uit de stad Zibo met een duizenden jaren oude geschiedenis, en haarspelden die Chinese traditie en de laatste mode combineren.

Bij dit promotie-evenement is ook gebruik gemaakt van een aantal geavanceerde technologieën. Het publiek kan met behulp van digitale middelen zoals VR en AR de cultuur en het landschap in Shandong op een meeslepende, multidimensionale en diepgaande manier ervaren, waarbij het landschap echt "verandert telkens als je beweegt".

Daarnaast werden de winterjujube van Zhanhua, de Changyu-wijn, de radijs van Weixian, de oesters van Rushan en vele lokale specialiteiten naar het evenement gebracht. Verder was er een aanbod van diverse consumptiegoederen, van slimme printapparatuur tot intelligente robots.

De afgelopen jaren heeft Shandong de bouw van infrastructuur versneld op gebieden zoals cloud computing en kunstmatige intelligentie, waardoor informatiekanalen voor hoogwaardige economische ontwikkeling worden geopend. Digitale empowerment is op alle niveaus, inclusief bedrijven, industrieën en regio's, in een stroomversnelling geraakt. Al deze prestaties werden tijdens het evenement tentoongesteld.

Volgens de gastheer van het evenement profiteert Shandong van zijn unieke geschiedenis en cultuur en zijn de mensen gastvrij, moreel, open, tolerant en beschaafd, waardoor de plaats energiek is en ontwikkeling altijd centraal stelt.

"We heten iedereen welkom in Shandong, om onze gastvrijheid en kwaliteitsproducten te ervaren, en om onze vriendschap te versterken voor een betere ontwikkeling om samen een succesvolle toekomst in te gaan," aldus de organisator.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact: E. Pan
E-mail: evisionsinfo@gmail.com

Contacts

Contact: E. Pan
E-mail: evisionsinfo@gmail.com