Aster Guardians Global Nursing Award 2024 ter waarde van $ 250.000 vindt plaats in Bengaluru, India; Aanvraagdeadline verlengd tot 15 december

  • De deadline voor inzendingen is verlengd vanwege een overweldigende wereldwijde respons van meer dan 40.000 registraties uit meer dan 130 landen.
  • Verpleegkundigen van over de hele wereld kunnen hun nominaties indienen via www.asterguardians.com

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten & BENGALURU, India--()--Aster Guardians Global Nursing Award 2024, een initiatief van toonaangevende geïntegreerde zorgaanbieder Aster DM Healthcare, heeft de indieningstermijn verlengd tot 15 december 2023. Door een overweldigende respons van meer dan40.000 registraties van verpleegkundigen in meer dan130 landen nadert Aster de aanvraagaantallen van vorig jaar al binnen de eerste paar weken. Verpleegkundigen van over de hele wereld kunnen nu hun nominaties indienen via het speciale platform op www.asterguardians.com.

De derde editie van de prijs vindt plaats in mei 2024 in Bengaluru, met als doel het dynamische gezondheidszorgsysteem van India in de schijnwerpers te zetten in overeenstemming met de visie van Hon 'ble-premier Narendra Modi voor "One Earth, One Health". De tweede editie werd gehouden in Londen op International Nurses Day in mei 2023, waar verpleegster Margaret Helen Shepherd uit het Verenigd Koninkrijk werd geëerd als de prijswinnaar.

"Verpleegkundigen zijn de stille helden van ons gezondheidszorgsysteem en tonen een ongeëvenaarde passie en toewijding aan hun patiënten. De Aster Guardians Global Nursing Award is onze nederige inspanning om deze toegewijde zielen te erkennen, te eren en te versterken die onvermoeibaar de nobele zaak van de gezondheidszorg dienen en verheffen. We zijn opgetogen en diep geraakt door de enthousiaste betrokkenheid van verpleegkundigen van over de hele wereld bij dit initiatief.", zei Dr. Azad Moopen, oprichter en algemeen directeur van Aster DM Healthcare.

Verpleegkundigen uit verschillende regio's, waaronder het Midden-Oosten, het Indiase subcontinent, Afrika, Amerika en Europa, zijn begonnen met het nomineren van kandidaten voor de 2024 Aster Guardians Global Nursing Award.

Over Aster DM Healthcare

Aster DM Healthcare Limited is een van de grootste particuliere zorgverleners die actief zijn in GCC en in India. Met een inherente nadruk op klinische excellentie, zijn we een van de weinige entiteiten ter wereld met een sterke aanwezigheid in de primaire, secundaire, tertiaire en quaternaire gezondheidszorg via onze 30 ziekenhuizen, 121 klinieken, 459* apotheken, 19 laboratoria en 140 patiëntenervaringcentra in zeven landen, waaronder India.

Bron: AETOSWire

Contacts

Lavanya Mandal
Hoofd PR en interne communicatie
Aster DM Healthcare
Telefoon: 00971528126577
E-mail: lavanya.mandal@asterdmhealthcare.com

Contacts

Lavanya Mandal
Hoofd PR en interne communicatie
Aster DM Healthcare
Telefoon: 00971528126577
E-mail: lavanya.mandal@asterdmhealthcare.com