Start van de verkoop van materialen van roestvrij staal voor injectienaalden aan Europa en China in overeenstemming met de voorschriften voor kobaltverbindingen van de Europese verordening inzake medische hulpmiddelen

NIPPON KINZOKU's originele staalsoort “NK-304LCO”

Stability of the welded part of the bare tube and cutting surface of the material, which will not rupture even when thinly drawn: The ratio between the fractured and sheared surfaces is agreed to facilitate welding by medical device manufacturers. The same end-face properties are supplied for the entire coil length (0.2 mm: approx. 4,000 M). (Graphic: Business Wire)

TOKIO--()--NIPPON KINZOKU CO., LTD. (TOKYO: 5491) (hoofdzetel: Minato-ku, Tokio) bracht in november 2020 “NK-304LCO” roestvrij staal voor injectienaalden op de markt, dat voldoet aan de voorschriften voor kobaltsamenstellingen van de Europese verordening inzake medische hulpmiddelen (MDR = Medical Devices Regulation), die in mei 2021 van kracht werd en op 31 december 2028 volledig omgezet zal zijn.
We wensen mee te delen dat we momenteel vorderingen maken voor de uitbreiding van de verkoop naar overzeese markten.

De MDR is een verordening betreffende de verkoop van medische hulpmiddelen in Europa en is een strikter goedkeuringssysteem dan de bestaande MDD (Medical Device Directive = richtlijn inzake medische hulpmiddelen).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Afd. verkoopsontwikkeling
NIPPON KINZOKU CO., LTD.
E-mail: nikkin-overseas@nipponkinzoku.co.jp
https://www.nipponkinzoku.co.jp/en/inquiry

Contacts

Afd. verkoopsontwikkeling
NIPPON KINZOKU CO., LTD.
E-mail: nikkin-overseas@nipponkinzoku.co.jp
https://www.nipponkinzoku.co.jp/en/inquiry