The LYCRA Company maakt nieuwste Higg-resultaten bekend

Meerdere vestigingen behalen onafhankelijke verificatieresultaten in het bovenste kwartiel

The LYCRA Company’s manufacturing sites in Waynesboro, Virginia; Maydown, Northern Ireland; and Foshan, China, completed verification for the Higg FEM module, while its Tuas, Singapore, and Maydown sites completed verification for the Higg FSLM module.

WILMINGTON, Delaware--()--The LYCRA Company, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve vezel- en technologieoplossingen voor de kleding- en persoonlijke verzorgingssector, heeft vandaag bekendgemaakt dat de zelfevaluatie van de Higg Facility Environmental Module (Higg FEM) en Higg Facility Social & Labour Module (Higg FSLM) van diverse productielocaties van het bedrijf vorig jaar door een onafhankelijke derde partij zijn geverifieerd en een score in het bovenste kwartiel hebben behaald.

De productielocaties van de LYCRA Company in Waynesboro, Virginia; Maydown, Noord-Ierland; en Foshan, China, ondergingen verificatie voor de Higg FEM-module, en de vestigingen in Tuas, Singapore en Maydown ondergingen verificatie voor de Higg FSLM-module.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie J. Ford
Karie.J.Ford@lycra.com

Release Summary

THE LYCRA COMPANY ANNOUNCES LATEST HIGG ACHIEVEMENTS

Contacts

Karie J. Ford
Karie.J.Ford@lycra.com