A Zycus generatív mesterséges intelligencia (GenAI) innovációk segítségével következő generációs beszerzési energiát szabadít fel a Horizon 2024-en

MIAMI--()--A Zycus, a generatív mesterséges intelligencia-alapú Source-to-Pay megoldások úttörője, innovációs hullámot robbantott ki éves beszerzési konferenciáján, a Horizon 2024-en. Az esemény a generatív mesterséges intelligencia (GenAI) fejlesztések úttörő csomagját mutatta be, amelyek célja az automatizálás, az intelligencia és a hatékonyság növelése a teljes Source-to-Pay (S2P) folyamatban.

A Zycus forradalmasítja a beszerzést a Merlinnel

A Zycus a generatív mesterséges intelligencia-alapú beszerzés kétágú megközelítését mutatta be:

• Merlin Assist Chatbot: Ez a Microsoft Teams-szel integrált mesterséges intelligencia-asszisztens a beszerzés „bejárati ajtajaként” működik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel, kinyerjék a szerződés részleteit, összefoglalókat készítsenek, stratégiákat dolgozzanak ki és egyszerűsítsék a munkafolyamatokat – mindezt az ismerős Teams környezetben. Ahogy a Zycusnál mondjuk, a mesterséges intelligencia (AI) az új felhasználói felület (UI).
  • Merlin GenAI Power Apps: Az AppXtenden keresztül szállított alkalmazások 10-szeres hatékonyságot és eredményességet tesznek lehetővé, és olyan kritikus feladatokat oldanak meg, mint a jóváhagyások egyszerűsítése, a szerződéses kockázatkezelés automatizálása, a beszerzés egyszerűsítése, a fizetendő számlák javítása, a projektmenedzsment automatizálása, a beszállítói kockázatkezelés megkönnyítése, valamint a jelentések Insight Studio segítségével történő érvényesítése.

„A Zycus Merlin GenAI az S2P folyamat kritikus pontjaival foglalkozik, túlszárnyalva az alapvető automatizálást, például a számlafeldolgozást vagy a felhasználói hozzárendelést" - mondta el a Horizon egyik Global 500-as vállalatának közvetett beszerzési vezetője.

Aatish Dedhia, a Zycus alapítója és vezérigazgatója, hangsúlyozta: „Több mint 20 évnyi mesterséges intelligencia által vezérelt innovációval, beleértve öt évet a Merlin AI platformmal, a Zycus mély, jól menedzselt adatkészleteket hozott létre, amelyek a generatív mesterséges intelligencia modell hatékony képzését, illetve az ügyfelek igényeinek árnyalt megértését biztosítják. Az AppXtend API keretrendszerünk lehetővé teszi a generatív mesterséges intelligencia gyors fejlesztését, telepítését, valamint mélyreható integrációját az S2P folyamatokban.”

Iparági validáció: A Microsoft elismeri a Zycus vezető szerepét

„A mesterséges intelligencia át fogja alakítani az egyének, a csapatok és a szervezetek működését" - árulta el Samik Roy, a Microsoft India vállalatokért, és közép- és kisvállalkozásokért felelős ügyvezető igazgatója. „A Zycus integrálta az Azure OpenAI-t, hogy a mesterséges intelligenciát a mindennapi működése szerves részévé tegye. A kvantitatív hatás rendkívül biztató. A személyre szabott élményektől az egyszerűsített munkafolyamatokig a mesterséges intelligencia a Zycus sikerének sarokkövévé válik."

Zycus Horizon: ugródeszka a generatív mesterséges intelligencia-alapú vezetéshez

A Horizon 2024 hatékony platformként szolgált a Zycus számára, hogy demonstrálja vezető szerepét a generatív mesterséges intelligencia-alapú beszerzési megoldások terén, jelentős hatékonyságnövekedést, agilitást, költségmegtakarítást és versenyelőnyöket biztosítva a vállalkozások számára.

Amit a Zycusról tudni érdemes:

A Zycus vezető szerepet tölt be a Source-to-Pay (S2P) megoldások terén, és úttörő szerepet játszik a világ első generatív mesterséges intelligencia-alapú platformján, amely a beszerzés 10-szeres sebességét és hatékonyságát teszi lehetővé. Megbízható partnere a nagy globális vállalatoknak, és olyan vezető elemzők által is folyamatos elismerésben részesül, mint a Gartner és a Forrester.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Arnish Shah
Marketing igazgatóhelyettes