Rózsaszín rúzs és zöld hüvelykujj: a Mary Kay Inc. a fenntartható szépség 60. évfordulóját különleges faültetéssel ünnepli Lewisville-ben

Trees planted at Railroad Park directly impact Lewisville communities by providing important ecosystem benefits in the Trinity River watershed. (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--A Mary Kay Inc., a globális fenntarthatóság terén vezető vállalat, Lewisville-ben erősíti gyökereit. Május 10-én a cég együttműködésre lépett az Arbor Day alapítvánnyal és a Keep Lewisville Beautiful szervezettel, hogy otthont adjon egy faültetési rendezvénynek a Railroad Parkban az Anyatermészet és az Anyák Napja megünneplése alkalmából.

„Az olyan szervezetekkel való együttműködés révén, mint amilyen az Arbor Day alapítvány, a Mary Kay pozitív környezeti hatást fejt ki azokban az ökoszisztémákban, ahol világszerte tevékenykedünk” – mondta Ryan Rogers, a Mary Kay, Inc. vezérigazgatója és Mary Kay Ash unokája. „Ám minden változás a saját kertünkben kezdődik. A fák ültetésével örömmel „frissítettük fel” a közösséget, amelyek generációkon át a helyi családok javát szolgálják majd.”

A Mary Kay önkéntesei 60 őshonos fát ültettek el a Railroad Park ösvényei és a vízi utak mentén, jelképezve a vállalat 60. évfordulóját, ami óta világszerte gazdagítja a nők és családjaik életét, és óvja a bolygót. A park négy mérföldnyire található a Mary Kay korszerű Richard R. Rogers (R3) Manufacturing/R&D Center nevű gyártási és kutatás-fejlesztési (K+F) központjától. Az ezen a helyen ültetett fák közvetlen hatással vannak a lewisville-i közösségekre azáltal, hogy árnyékot biztosítanak a közösségi terekben, javítják a rekreációs területek szépségét, valamint fontos előnyöket biztosítanak az ökoszisztéma számára a Trinity folyó vízgyűjtő területén.

„Nagyon örülünk, hogy Mary Kay hozzájárult Lewisville lombkoronájához" - mondta TJ Gilmore, Lewisville polgármestere. „Ez a kezdeményezés nem csupán egy leheletnyi friss levegő városunk számára, hanem a közösségünk és a közösségnek folyamatosan visszaadó vállalat virágzó partnerségének ékes bizonyítéka is egyben. Együtt jobb helyet teremtünk Lewisville-ben, ahol élhetünk és dolgozhatunk."

A Mary Kay és az Arbor Day alapítvány együttműködése több mint 16 éves múltra tekint vissza – és ezalatt az idő alatt a vállalat világszerte 1,4 millió fát segített elültetni. Az Arbor Day alapítvány a világ legnagyobb tagsággal büszkélkedő nonprofit szervezete, amely elkötelezett híve a faültetésnek.

„Az Arbor Day alapítvány célja, hogy segítsen helyi faültetési partnereinknek felszabadítani a fák átalakító erejét a közösségükben” – árulta el Dan Lambe, az Arbor Day alapítvány vezérigazgatója. „A fák megtisztítják a levegőt, lehűtik városainkat, és javítják a körülöttük élő emberek életét. Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét együttműködhetünk a Mary Kay-jel és a Keep Lewisville Beautiful szervezettel, hogy maximalizáljuk a városi lombkorona hatását, és az embereket a természettel való értelmes kapcsolat kiépítésére ösztönözzük.”

A Keep Lewisville Beautiful egy helyi környezetvédelmi nonprofit szervezet, amely más szervezetekkel együttműködésben fákat ültet, és a közterületeken lehetőséget biztosít a lakosságnak Lewisville lombkoronájának gondozására.

„A faültetés befektetés közösségünk jövőjébe” – mondta el Amy Wells, a Keep Lewisville Beautiful ügyvezető igazgatója. „Ezek a fák segítenek árnyékot nyújtani a Railroad Parkba ellátogató családoknak, élőhelyet biztosítanak a helyi vadon élő állatoknak, és számos ökológiai előnyt kínálnak helyi környezetünk számára. A Keep Lewisville Beautiful izgatottan várja a Mary Kay-jel és az Arbor Day alapítvánnyal való együttműködést, hogy gazdagítsa Lewisville lombkoronáját, és a Mary Kay önkénteseivel látható változást érjen el közösségünkben. A közösségünknek és a KLB-nek nyújtott adományuk nagy mértékben hozzájárul Lewisville szépségének megőrzéséhez.”

Az ültetést követően a Lewisville Parks Department kiegészítő öntözéssel, metszéssel és gondozással biztosítja a fák hosszú távú fenntartását és karbantartását.

Tudta?

• A Lewisville-ben található R3 gyártó/K+F központot a Mary Kay Inc. társalapítója és Mary Kay Ash fia, Richard R. Rogers tiszteletére nevezték el.
  • A 26 hektáros területen épült R3 a legmodernebb K+F laboratóriumokkal és élvonalbeli gyártási technológiával rendelkezik.
  • Az R3-ban gyártott termékek 57%-a a Mary Kay nemzetközi piacaira kerül exportálásra.
  • Az R3 gyártási kapacitása akár napi 1,1 millió termék. A létesítmény 20 termékcsomagoló sorral, illetve 21 feldolgozó -és keverőtartállyal büszkélkedhet.
  • Az R3 egy ezüst minősítéssel rendelkező LEED épülettervező és kivitelező létesítmény.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook -on, az Instagram -on, a LinkedIn -en vagy a Twitter -en.

Amit az Arbor Day alapítványról tudni érdemes

Az 1972-ben alapított Arbor Day alapítvány a legnagyobb nonprofit szervezet, amely fák ültetésével foglalkozik. Partnereinkkel együtt több mint 500 millió fát segítettünk elültetni különböző városrészekben, közösségekben, városokban és erdőkben szerte a világon. A célunk az, hogy olyan világ felé haladjunk, ahol a fákat a túlélés szempontjából kulcsfontosságú problémák megoldására használják. Az Arbor Day alapítvány a tagjain, a partnerein és a programjain keresztül fák ültetésére, ápolására és ünneplésére ösztönzi az embereket világszerte. További információ a következő weboldalon érhető el: arborday.org.

A Keep Lewisville Beautiful szervezetről

A Keep Lewisville Beautiful (KLB) a Keep America Beautiful és a Keep Texas Beautiful nonprofit és díjnyertes leányvállalata. A KLB küldetése, hogy „a szolgálat és az oktatás révén bevonja Lewisville polgárait közösségi környezetük javítása érdekében”. Célunk, hogy a közösséggel együttműködve javítsuk a környezet minőségét, hogy Lewisville az élet, a munka és a játék szempontjából is a legjobb hellyé váljon. A KLB önkéntesei évente több mint 10 000 önkéntes órával járulnak hozzá a lomtalanításhoz, a környezeti oktatáshoz és a szépítéshez, valamint több mint 25 tonna szemetet távolítanak el a közösségi zöldterületekről és vízi utakról. További információ: keeplewisvillebeautiful.org.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom