LTIMindtree gaat samenwerken met Aforza om een trainingacademie op te richten

Om wereldwijd digitale transformatie in CRM & TPM binnen de sectoren van consumentenproducten te leveren

LONDEN & MUMBAI, India--()--Aforza, de toonaangevende oplossing voor de cloud en mobiele toestellen die specifiek is ontworpen voor de sector van consumentenproducten om bedrijven van om het even welke omvang in staat te stellen marges op elk kanaal te beschermen, en LTIMindtree (NSE: LTIM, BSE: 540005), een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in consulting en digitale oplossingen, kondigden vandaag een strategisch partnerschap aan om digitale transformatie te leveren in CRM & TPM binnen de sector van de consumentenproducten.

Het partnerschap tussen Aforza en LTIMindtree is bedoeld om de front-office activiteiten van fabrikanten en verdelers van consumentenproducten te ondersteunen. Deze samenwerking beoogt om bedrijven de kracht te geven om winstgevend te groeien en marges veilig te stellen aan de hand van een omvattende omnichannel prijsbepalingscontrole.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.