Veracode begint aan een nieuw hoofdstuk met de benoeming van Brian Roche als Chief Executive Officer

Bedrijf intensiveert focus op innovatie om groeiende software- en cloudrisico's van klanten te blijven oplossen

BURLINGTON, Mass.--()--Veracode, een wereldwijde leider in het risicobeheer van toepassingen, heeft vandaag de benoeming van Brian Roche als Chief Executive Officer aangekondigd. Roche was voorheen Chief Product Officer van Veracode. Zijn benoeming tot CEO komt als afronding van een opvolgingsplan nu Sam King na 17 jaar het bedrijf verlaat.

"Mijn tijd bij Veracode heeft me een onvergetelijke en lonende ervaring bezorgd," zei Sam King. "Ik heb met Brian, het leiderschap en de Raad van Bestuur samengewerkt aan deze overgang. Ik kijk ernaar uit om hem te adviseren en om de volgende generatie ondernemers en leiders te blijven steunen."

"Veracode is een pionier op de markt met toonaangevende oplossingen voor het beheren van beveiligingsrisico's van applicaties. Van onze introductie van een SaaS-gebaseerde statische analyseoplossing tot onze huidige ontwikkeling van AI-gebaseerde hersteloplossingen, hebben we consequent de industrie geleid in hoe beveiligingsrisico's van ondernemingen het beste kunnen worden beheerd," zegt Chris Wysopal, medeoprichter en Chief Technology Officer bij Veracode. "Nu we blijven pionieren op de markt in een AI-tijdperk, vind ik het geweldig fijn om Brian in deze rol te verwelkomen en bedank ik Sam voor haar visie en leiderschap."

Brian Roche wordt CEO van Veracode nadat hij de afgelopen drieënhalf jaar als Chief Product Officer leiding heeft gegeven aan productstrategie, productbeheer, techniek en bedrijfsvoering. Met meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies op het gebied van engineering en digitale activiteiten, brengt Brian een schat aan ervaring mee in het leiden van organisaties door middel van succesvolle technologiegedreven transformatie en innovaties op schaal. Onder Brian's visie nam Veracode al vroeg een leidende positie in met de introductie van Veracode Fix en tal van innovaties die de tijd tussen het produceren van code en het herstellen van fouten verkorten. Ontwikkelaars kunnen zich daarmee richten op kritieke taken die waarde en differentiatie opleveren.

Het volgende grensgebied voor softwarebeveiliging en risicobeheer wordt gevoed door snelle AI-ontwikkelingen en de verspreiding van technologie in de cloud. Onder druk om sneller dan ooit te innoveren, leunen organisaties op grote taalmodellen en open-source software om dit proces te bevorderen. De veilige toepassing van AI-technologieën als brandstof voor snelle innovatie en bedrijfswaarde is precies de missie die het getalenteerde en gepassioneerde Veracode-team wil oplossen voor zijn klanten.

"Het is een voorrecht geweest om met Sam samen te werken en ik voel me vereerd om voort te bouwen op de sterke positie waarin ze het bedrijf achterlaat als leider in de markt voor het risicobeheer van toepassingen," zegt Brian Roche. "We zijn deze ontwikkeling doorgemaakt dankzij Sam's ongelooflijke leiderschap en impact in onze industrie. We kunnen haar niet genoeg bedanken en wensen haar veel succes in de toekomst."

Ga voor meer informatie over Veracode naar www.veracode.com.

Over Veracode

Veracode is intelligente softwarebeveiliging. Het Veracode Software Security Platform vindt voortdurend fouten en kwetsbaarheden in elke fase van de moderne levenscyclus van softwareontwikkeling. Met behulp van krachtige AI die is getraind op een zorgvuldig samengestelde, vertrouwde dataset uit ervaring met het analyseren van biljoenen regels code, kunnen de klanten van Veracode fouten sneller en met hoge nauwkeurigheid oplossen. Veracode wordt vertrouwd door beveiligingsteams, ontwikkelaars en bedrijfsleiders van duizenden toonaangevende organisaties ter wereld en is de pionier die voortdurend opnieuw definieert wat intelligente softwarebeveiliging betekent.

Meer informatie op www.veracode.com, op het Veracode blog en op LinkedIn en X.

Copyright © 2024 Veracode, Inc. Alle rechten voorbehouden. Veracode is een geregistreerd handelsmerk van Veracode, Inc. in de Verenigde Staten en is mogelijk geregistreerd in bepaalde andere rechtsgebieden. Alle andere productnamen, merken of logo's behoren toe aan hun respectieve houders. Alle andere hierin genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Katy Gwilliam
kgwilliam@veracode.com

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Katy Gwilliam
kgwilliam@veracode.com