Bijgewerkte Regula Face SDK blokkeert 99% van presentatieaanvallen via elektronische apparaten

Met de wereldwijde toename van door AI gegenereerde identiteitsfraude is bijna elke derde organisatie al het slachtoffer geworden van deepfake-video’s , dus de noodzaak van geavanceerde beveiligingsmaatregelen is nog nooit zo duidelijk geweest. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, heeft Regula de Face SDK bijgewerkt door verbeterde mechanismen op te nemen om een grote verscheidenheid aan spoofing-pogingen te bestrijden.

A presentation attack scenario blocked by Regula Face SDK (Photo: Business Wire)

RESTON, Va.--()--Als het gaat om het verifiëren van de identiteit in remote scenario's, proberen organisaties er doorgaans via liveness checks voor te zorgen dat ze met een echte persoon te maken hebben. Fraudeurs zijn zich hiervan terdege bewust en proberen daarom de verificatie te omzeilen met behulp van verschillende tactieken, voornamelijk presentatie- of injectie-aanvallen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com