A Cineworld Group új vezetőkből, köztük a Cineworld International elnökéből álló vezetői csapatot jelent be

LONDON--()--A világ második legnagyobb moziláncát képviselő Cineworld Group a mai napon bejelentette, hogy vezetői csapata Eduardo Acuna 2023-as vezérigazgatói kinevezését követően, valamint az Eric Foss elnökletével létrehozott új igazgatótanáccsal immáron teljessé vált. Az Acunához és a Cineworld Group csapatához Thomas Song pénzügyi vezérigazgató, Ben Hill humánerőforrás-vezérigazgató, John Henrich általános jogtanácsos, John Curry, a Regal kereskedelmi részlegének vezető alelnöke, valamint Javier Sotomayor a Cineworld International elnöke csatlakoznak.

„Izgatottak vagyunk, hogy Tomot, Bent, Johnt, Javiert és Johnt vezetői csapatunkban üdvözölhetjük” – mondta Eduardo Acuna, a Cineworld Group vezérigazgatója. „Egyesített iparági tapasztalataikkal, vezetői és kommunikációs készségeikkel jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a Cineworld Group globális növekedésének és sikerének előmozdítása érdekében a legjobb filmszínház csapatot vezessük.”

Sotomayor több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a start-up vállalkozásokat, a marketinget, az üzletfejlesztést, az ellátási láncot és a stratégiai tervezést illetően a kiskereskedelem, a szórakoztatóipar és a pénzügyi szolgáltatások terén. Korábban Latin-Amerikában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és a Közel-Keleten is dolgozott. Az elmúlt 20 év során a marketing, a stratégia, az ellátási lánc és az üzletfejlesztés területén különböző vezető pozíciókat töltött be a Cinépolisnál. Új szerepkörében Sotomayor az Egyesült Államokon kívüli nemzetközi csapatokat vezeti majd, beleértve Írországot, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Bulgáriát, Romániát, Izraelt, valamint az Egyesült Királyságban lévő Cineworldöt és a Picturehouse-t.

Song több mint 25 éves tapasztalatot hoz magával a vállalati pénzügyek, fejlesztések és befektetői kapcsolatok területéről. Legutóbb az Aimbridge Hospitality pénzügyi igazgatójaként szolgált.

Az elmúlt 20 évben Hill a mai Warner Bros. Discovery vállalat legtöbb részlegénél dolgozott, köztük a Warner Bros. Motion Pictures-nél, a Warner Bros. Televisionnél, az HBO-nál és a CNN-nél.

Henrich legutóbb a Sally Beauty Holdings, Inc. vezető alelnöke, főtanácsadója és titkára volt, és a könyvvizsgálói, szabályozási, információbiztonsági, illetve vállalati stratégiai csoportokat vezette.

Curry több mint 32 éves tapasztalattal rendelkezik a Regalnél. Curry legutóbb az élelmezési szolgáltatásokért felelős alelnökként olyan stratégiai kezdeményezések, innovációk és partnerségek kidolgozásáért volt felelős, amelyek növelték a vállalat élelmiszer- és italterületét.

Amit a Cineworld Groupról tudni érdemes

A Cineworld Group a világ egyik legnagyobb és földrajzilag legváltozatosabb moziláncát üzemelteti. A Regal, Cineworld, Picturehouse, Planet és Cinema City márkanév alatt a vállalat a vetítővásznak számát tekintve a második legnagyobb filmszínház-üzletágat képviseli az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Izraelben, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában és Romániában.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sajtóérdeklődések:
020 7413 3344
cineworld@hkstrategies.com

Contacts

Sajtóérdeklődések:
020 7413 3344
cineworld@hkstrategies.com