Care Access opent nieuwe klinische onderzoekslocatie in Warschau, Polen

Nieuwe klinische onderzoekslocatie maakt meer klinische onderzoeken mogelijk in Polen en vergemakkelijkt deelname aan klinische onderzoeken voor lokale gemeenschappen en artsen

Care Access - Warsaw research site is now open. (Photo: Business Wire)

BOSTON--()--Care Access, een internationaal bedrijf voor klinische onderzoekslocaties dat helpt de toekomst van de geneeskunde sneller te realiseren, heeft haar nieuwste onderzoekslocatie geopend in Warschau, Polen. De expansie van het bedrijf in Polen onderstreept de inzet van het bedrijf om klinisch onderzoek wereldwijd toegankelijker te maken door middel van een innovatief model waarbij klinische onderzoeken worden houden waar deze nodig zijn.

De afgelopen jaren is Care Access actief geweest op het gebied van klinisch onderzoek in heel Europa, en met de openen van een nieuwe faciliteit in Warschau gaat Care Access verder met het uitbreiden van haar Europese diensten gericht op het implementeren van haar toonaangevende onderzoekscapaciteiten, zoals een programma voor bevolkingsonderzoek, on-demand onderzoekslocaties en infrastructuur voor mobiele onderzoekslocaties. Het is gebleken dat deze capaciteiten de inschrijving voor onderzoeken sneller laten verlopen door deze af te stemmen op de unieke samenstelling van elke gemeenschap, en door het aanbieden van eenvoudigere manieren om deel te nemen aan klinische onderzoeken.

Polen speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de toekomst van de geneeskunde,” aldus Rupi Bancil, Senior Vice President van Global Study Operations & Expansion bij Care Access. “De locatie in Warschau verhoogt de toegankelijkheid van geavanceerde gezondheidsonderzoeken en de onderzoeksmogelijkheden voor gemeenschappen in heel Polen.”

Samenwerking met lokale artsen vormt een belangrijk onderdeel van de benadering van Care Access tot het verbeteren van de toegankelijkheid van klinisch onderzoek in meerdere gemeenschappen. Met een gecentraliseerde staf van onderzoeksprofessionals en ultramoderne apparatuur, infrastructuur en processen neemt Care Access een groot deel van de administratieve en logistieke lasten voor rekening, zodat de deelnemende artsen meer tijd kunnen besteden aan hun patiënten.

Care Access heeft haar wereldwijde netwerk van onderzoekslocaties al eerder uitgebreid door de overname van IBPClin in Brazilië in 2022 en de opening van haar eerste Canadese onderzoekslocatie in Cape Breton in 2023. De toevoeging van de locatie in Warschau versterkt het wereldwijde netwerk van onderzoekslocaties van Care Access, waardoor het bedrijf onderzoeken kan uitvoeren op meerdere therapeutische gebieden en kan inspelen op opkomende gezondheidsbehoeften, waar ook ter wereld.

Over Care Access

Care Access is een internationaal bedrijf voor klinische onderzoekslocaties dat helpt de toekomst van de geneeskunde sneller te realiseren. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 200 onderzoekslocaties ondersteunt Care Access onderzoeken die worden uitgevoerd door honderden vooraanstaande biofarmaceutische bedrijven. Naast haar bewezen staat van dienst met locaties met de hoogste inschrijvingsprestaties wereldwijd, werkt Care Access samen met gemeenschappen met weinig of geen ervaring op het gebied van onderzoeken en richt het bedrijf hoogwaardige lokale infrastructuren voor onderzoekslocaties op om de toegankelijkheid van klinische onderzoeken te verhogen en de representatie te vergroten.

Care Access drie kerndiensten voor sponsors van onderzoeken: (1) een wereldomvattend netwerk van onderzoekslocaties, (2) bevolkingsonderzoeken om het bereik van een onderzoek te vergroten, en (3) on-demand personeelsvoorziening, ruimte-uitbreiding en trainingsdiensten ter ondersteuning van alle onderzoekslocaties voor een onderzoek.

Meer informatie over actieve onderzoeken bij Care Access, of hoe Care Access sponsors helpt inschrijvings- en representatiedoelen te bereiken, is te vinden op www.careaccess.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joseph Oh
media@careaccess.com
202-970-6885

Contacts

Joseph Oh
media@careaccess.com
202-970-6885