Lattice presenteert edge-geoptimaliseerde geavanceerde programmeerbaarheid op embedded world 2024

HILLSBORO, Ore.--()--Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC), de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen, heeft vandaag zijn tentoonstellingsplan voor embedded world 2024 aangekondigd. De technologie van Lattice zal tijdens de beurs volledig te zien zijn met conferentiesessies over embedded vision, AI, beveiliging en functionele veiligheid, en connectiviteit, naast een met demo's gevulde stand. Samen met een sterke reeks innovatiepartners zal Lattice zijn nieuwste ontwikkelingen op het gebied van FPGA-oplossingen demonstreren waarmee ingenieurs hun ontwerpen voor auto-, industriële en beveiligingstoepassingen aan de Edge toekomstbestendig kunnen maken.

 • Wie: Lattice Semiconductor
 • Wat/wanneer:
  • Lattice-stand en demoshowcase: 9 – 11 april, hal 4, stand #528
  • Conferentiesessies
   • 10 april om 13:45 – 14:15 uur GMT+1
    • Sessie 1.5 (Computing): 'FPGA-implementatie van een 5G industrieel IoT-platform voor Industry 4.0-automatisering en Edge AI-toepassing'
   • 10 april om 13:45 – 14:15 uur GMT+1
    • Sessie 5.5 (MIPI): 'Uitdagingen en oplossingen ter ondersteuning van HiRes 13+ MP-camerasensoren binnen het MIPI D-PHY-domein'
   • 10 april om 16:30 – 17:00 uur GMT+1
    • Sessie 4.6 (Verificatie): 'Vertrouwde gegevens worden cruciaal voor vertrouwde AI, ML en digitale tweelingen'
 • Waar:
  • embedded world 2024, tentoonstellingscentrum Neurenberg, Neurenberg, Duitsland

De tentoonstelling en conferentie embedded world in Neurenberg, Duitsland, is het mondiale platform van de embedded community om informatie uit te wisselen en de nieuwste trends, producten en technologieën te ontdekken.

Ondersteunende bronnen

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Ga voor meer informatie over Lattice naar www.latticesemi.com . Volg ons ook via LinkedIn , Twitter , Facebook , YouTube , WeChat of Weibo .

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord "partner" impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA:
Sophia Hong
Lattice Semiconductor
503-268-8786
Sophia.Hong@latticesemi.com

CONTACTPERSOON VOOR BELEGGERS:
Rick Muscha
Lattice Semiconductor
408-826-6000
Rick.Muscha@latticesemi.com

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA:
Sophia Hong
Lattice Semiconductor
503-268-8786
Sophia.Hong@latticesemi.com

CONTACTPERSOON VOOR BELEGGERS:
Rick Muscha
Lattice Semiconductor
408-826-6000
Rick.Muscha@latticesemi.com