Quectel onthult vier nieuwe, zeer perfomante wifi- en Bluetooth-modules om de opties voor ontwikkelaars te doen toenemen en digitale transformatie te bevorderen

Quectel unveils four new high performance Wi-Fi and Bluetooth modules to increase developer options and help accelerate digital transformation (Photo: Business Wire)

BARCELONA, Spanje--()--MWC – Quectel Wireless Solutions, een internationale provider van IoT-oplossingen, kondigt tevreden de lancering aan van twee nieuwe wifi- en Bluetooth-modules, de FCU741R en de FCS950R, samen met twee Bluetooth-modules, de HCM010S en de HCM111Z. Deze uitbreiding van Quectels moduleportfolio is bedoeld om ontwerpers en ontwikkelaars een ruggensteun te bieden met een uitgebreid aanbod opties, die inspelen op diverse behoeften wat betreft omvang, kostprijs en vermogenefficiëntie. Hiermee getuigt Quectel verder van haar inzet om een antwoord te bieden voor de evoluerende vereisten van de IoT-sector aan de hand van innovatieve oplossingen voor verscheidene use-cases.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Contacts

Media: media@quectel.com