OPPSCIENCE onthult SPECTRA 2.2.0 tijdens Milipol Paris 2023: een belangrijke doorbraak in IAM-technologieën (Intelligence Analysis Management) voor de rechtshandhaving

OPPSCIENCE Unveils SPECTRA 2.2.0 at Milipol Paris 2023: A Major Breakthrough in Intelligence Analysis Management (IAM) Technologies for Law Enforcement (Photo: Business Wire)

PARIJS--()--OPPSCIENCE, de Franse pionier op gebied van Intelligence Analysis Management (IAM), kondigt de lancering aan van de nieuwste versie van haar oplossing specifiek ontwikkeld voor de rechtshandhaving: SPECTRA 2.2.0, die exclusief tijdens Milipol Paris 2023 wordt gedemonstreerd.

Als dochteronderneming van de IDEMIA-groep, positioneert OPPSCIENCE zich als Franse leider in de wereld van Big Data en artificiële intelligentie. Haar expertise schuilt in het verfijnen van onbewerkte gegevens in bruikbare informatie en kennis om het nemen van beslissingen aan de hand van het IAM-proces te vergemakkelijken.

SPECTRA 2.2.0: EEN CRUCIALE INNOVATIE VOOR RECHTSHANDHAVING

De nieuwe iteratie van SPECTRA, het resultaat van verschillende jaren onderzoek en ontwikkeling, maakt gebruik van IAM-technologieën om massieve, uiteenlopende gegevenssets efficiënt in rechtstreeks bruikbare kennis om te zetten. Door relaties tussen gegevenspunten aan het licht te brengen, verschaft SPECTRA inspecteurs een volledig overzicht van informatie met betrekking tot een onderwerp, waardoor de tijd voor het onderzoek tot 60% kan worden verminderd.

Guillaume BREJAUD, Chief Operations Officer bij OPPSCIENCE, legt uit: "Het verderzetten van onze samenwerking met ANFSI door inspecteurs innovatieve oplossingen in een steeds complexere omgeving (Wereldkampioenschap Rugby 2023, Olympische Spelen 2024) te verschaffen, is iets waar we bijzonder trots op zijn bij OPPSCIENCE."

TOEPASSING VAN TECHNOLOGIE OP NATIONAAL EN INTERNATIONAAL NIVEAU

De oplossingen van OPPSCIENCE staan momenteel ten dienste van duizenden agenten van de rechtshandhaving, waaronder honderden officiers van de gerechtelijke politie. In partnerschap met ANFSI zal het operationele personeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken toegang hebben tot SPECTRA, meer bepaald tijdens het Wereldkampioenschap Rugby 2023 en de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Naast het gebruik binnen het Franse Ministerie van de Strijdkrachten, wordt de oplossing ook door de Belgische binnenlandse veiligheidsdienst ingezet. De lopende besprekingen met veiligheidsdiensten in het buitenland benadrukken de unieke aard van de SPECTRA-technologie.

SPECTRA FORCE: EEN GEMEENSCHAP VAN EXPERTS TEN DIENSTE VAN DE RECHTSHANDHAVING

In een initiatief gericht op continue verbetering lanceert OPPSCIENCE SPECTRA FORCE, een gemeenschap van experts die zich toespitsen op technologische trends, innovaties, regelgevingen en uitdagingen op gebied van rechtshandhaving. Dit initiatief is bedoeld om de rechtshandhaving te ondersteunen door aangepaste, doeltreffende oplossingen te bieden en zal officieel tijdens Milipol Paris 2023 worden ingehuldigd.

MAATSCHAPPELIJK ENGAGEMENT EN SAMENWERKING MET DE GENDARMERIE

OPPSCIENCE demonstreert haar inzet voor openbare veiligheid door de AGIR-vergaderingen te sponsoren, georganiseerd door de innovatie-eenheid van de Nationale Gendarmerie. Deze vergaderingen zullen volgens de planning plaatsvinden op 28 november in Station F, waar Gendarmerie-innovators, gespecialiseerde eenheden, projectdirecteurs en industriële vertegenwoordigers samen aan tafel zullen zitten om samenwerking en uitwisseling te bevorderen.

INTERNATIONALE PERSPECTIEVEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE

Initieel gericht op de Franse markt als model om haar technologieën te ontplooien, bereidt OPPSCIENCE zich nu voor om internationaal uit te breiden, vooral in de Europese en de Latijns-Amerikaanse markten.

OPPSCIENCE vertegenwoordigers zullen het woord voeren tijdens Milipol Paris 2023 op donderdag 16 november om 3.30u p.m., op de Innovation Stage te vinden in paviljoen 4 van de Paris-Nord Villepinte Exhibition Center - Hall 4 en 5a. Meer info over SPECTRA krijgt u bij een bezoek aan onze stand C180 - Hall 5A.

OVER OPPSCIENCE

OPPSCIENCE is een Franse software-ontwikkelaar en dochteronderneming van de IDEMIA-groep, die gespecialiseerd is op het vlak van Big Data en artificiële intelligentie. Het ontwikkelt software om massieve gegevensvolumes in diverse formaten om te zetten in kennis die voor gebruikers rechtstreeks toegankelijk is vanuit één enkel invoerpunt . De geïmplementeerde technologieën zijn afgeleid van het semantische web, kennismodelleertechnieken en automatische verwerking van natuurlijke taal. De technologieën van OPPSCIENCE worden momenteel door meer dan 300.000 gebruikers in Frankrijk en de hele wereld gebruikt.

MEDIA

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen: contact@oppscience.com
Technologiepartners: techpartners@oppscience.com
Bedrijfspartners voor consulting en digitale services: partners@oppscience.com
Communicatiecontactpersonen: marketing@oppscience.com

Contacts

Contactpersonen: contact@oppscience.com
Technologiepartners: techpartners@oppscience.com
Bedrijfspartners voor consulting en digitale services: partners@oppscience.com
Communicatiecontactpersonen: marketing@oppscience.com