Forbes noemt Bacardi in World's Top Companies for Women 2023

HAMILTON, Bermuda--()--Bacardi, 's werelds grootste particuliere internationale drankenbedrijf, viert zijn erkenning door Forbes op de lijst van World's Top Companies for Women 2023. Women in Leadership is een van de belangrijkste pijlers van het Belonging-programma van het bedrijf, dat ernaar streeft een ruimte te creëren waar iedereen eerlijk wordt behandeld en gelijke kansen krijgt. 'Belonging at Bacardi' is een mondiale beweging die zich richt op het creëren van programmering, ontwikkelingsmogelijkheden en meer ter ondersteuning van ondervertegenwoordigde groepen, waaronder vrouwen, in de wereld van sterke dranken.

In het Bacardi-verhaal komen veel geweldige vrouwen voor, te beginnen met Doña Lucia ‘Amalia’ Victoria Bacardí Moreau – de vrouw van de oprichter van het rumbedrijf, Don Facundo Bacardí Massó.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jessica Merz, VP Global Corporate Communications op jmerz@bacardi.com

Contacts

Jessica Merz, VP Global Corporate Communications op jmerz@bacardi.com