Brightcove en Socialive werken samen om aanbod van livestreambeheer voor interne communicatie te verbeteren

Klanten van Brightcove kunnen Socialive's productiefuncties op afstand gebruiken om hun live video-inhoudactiviteiten te verbeteren en hun communicatiestrategie voor medewerkers te versterken

BOSTON--()--Brightcove Brightcove (NASDAQ: BCOV), 's werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, kondigde vandaag een uitgebreide samenwerking aan met Socialive, een toonaangevend platform voor het maken van video-inhoud voor ondernemingen. Het partnerschap biedt klanten extra mogelijkheden voor videoproductie op afstand. Door de uitgebreide en betrouwbare livestreamingoplossing van Brightcove uit te breiden met de functies van Socialive, krijgen klanten meer controle over de creatie, het beheer en de distributie van live en interne videocontent-on-demand.

"Bedrijven met een wereldwijd verspreid en hybride personeelsbestand hebben behoefte aan aantrekkelijke manieren om een cultuur op te bouwen, informatie door te geven en medewerkers samen te brengen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Brightcove
Joseph J. Nuñez
press@brightcove.com

Socialive
Jennifer Burak
press@socialive.us

Contacts

Media
Brightcove
Joseph J. Nuñez
press@brightcove.com

Socialive
Jennifer Burak
press@socialive.us