Bentley Systems oznamuje laureáty Going Digital Awards in InfrastructureOcenění zakladatelů za rok 2023

During the 2023 Year in Infrastructure and Going Digital Awards event, 15 projects were recognized for Founders’ Honors.

SINGAPUR--()--Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), společnost zabývající se poskytováním inženýrského softwaru pro oblasti infrastruktury, dnes oznámila laureáty Going Digital Awards in Infrastructure Ocenění zakladatelů 2023. Během konference Year in Infrastructure a Going Digital Awards 2023, která se konala dnes, bylo oceněno 15 projektů v kategorii Ocenění zakladatelů.

Greg Bentley a Keith Bentley vybrali za přispění vedoucích pracovníků společnosti z více než 300 nominací do programu Going Digital Awards in Infrastructure 2023 ty nejzajímavější projekty. Chcete-li se podívat na video, v němž Greg Bentley, Keith Bentley, ředitelka pro úspěch společnosti Bentley Katriona Lord-Levins a ředitel ES(D)G společnosti Bentley Rodrigo Fernandes hovoří o tom, proč byly jednotlivé projekty oceněny v rámci Ocenění zakladatelů, podívejte se na tento odkaz.

Going Digital Awards in Infrastructure – Laureáti Ocenění zakladatelů:

Benesch
Detekce trhlin na vozovce řízená AI/ML
Spojené státy americké

Collins Engineers, Inc.
Digitální dvojčata a umělá inteligence pro obnovu historického mostu Robert Street Bridge
St. Paul, Minnesota, Spojené státy americké

Contact Energy
Projekt Tauhara Geothermal Power Vrtná kampaň
Taupo, Waikato, Nový Zéland

Dublin City University
Digitální dvojče Smart Dublin City University
Dublin, Irsko

Kalpataru Power Transmission Limited (KPTL)
Výstavba 2 přenosových vedení 225 kV a 2 rozvoden v Kamerunu
Kamerun

Keňský geologický průzkum
Celostátní letecký geofyzikální průzkum v Keni
Nairobi, Keňa

Kovalska Nerukhomist LLC
Kovalska Going Digital
Kyjev, Ukrajina

Přístavní úřad Nového Jižního Walesu
Přístavní úřad Nového Jižního Walesu: Případová studie digitální transformace
Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie

PT Hutama Karya (Persero)
Geotechnické inženýrství na podporu udržitelnosti ve městě „Nusantara“ na mýtné silnici IKN 3A
Balikpapan, Východní Kalimantan, Indonésie

PT. Wijaya Karya (Persero) Tbk
Vývoj digitálního ekosystému pro nové hlavní město Indonésie
Penajam Paser Utara, Východní Kalimantan, Indonésie

Shanghai Investigation, Design & Research Institute Co., Ltd. (SIDRI)
Fotovoltaický projekt Kubuqi 2000MW pro boj s dezertifikací (sekce I)
Ordos, Autonomní oblast Vnitřní Mongolsko, Čína

Vanasse Hangen Brustlin, Inc. (VHB)
Model Based Design - Příprava na budoucnost digitální realizace projektů
Watertown, Massachusetts, Spojené státy americké

WISDRI Engineering & Research Incorporation Limited
Projekt nové vysoké pece v rámci projektu modernizace kapacity společnosti Yukun Iron & Steel
Yuxi, Yunnan, Čína

WSP Australia
Implementace digitálních pracovních postupů na infrastrukturních projektech
Melbourne, Victoria, Austrálie

Yuba Water Agency
Nová přehrada Bullards Bar
San Francisco, Kalifornie, Spojené státy americké

Chcete-li se podívat na popis projektů a prohlédnout si obrázky, navštivte webovou stránku laureátů Ocenění zakladatelů. Podrobný popis všech nominovaných projektů bude počátkem roku 2024 zveřejněn v tištěné i digitální verzi ročenky společnosti Bentley 2023 Infrastructure Yearbook. Chcete-li si prohlédnout minulá vydání této publikace, navštivte stránky Infrastructure Yearbook společnosti Bentley.

Obrázek

# #

O společnosti Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) je společnost zabývající se poskytováním inženýrského softwaru pro oblasti infrastruktury. Poskytujeme inovativní software, který umožňuje rozvoj světové infrastruktury a udržení globální ekonomiky i životního prostředí. Naše špičková softwarová řešení používají profesionálové a organizace všech velikostí pro návrh, výstavbu a provoz silnic, mostů, železnic a přepravy, vody a odpadních vod, veřejných prací a inženýrských sítí, budov, areálů, těžebních a průmyslových zařízení. Naše nabídka, využívající platformu iTwin pro infrastrukturní digitální dvojčata, zahrnuje MicroStation a Bentley Open aplikace pro modelování a simulaci, software Seequent pro oblast geoprofesí, Bentley Infrastructure Cloud s ProjectWise pro realizaci projektů, SYNCHRO pro řízení výstavby a AssetWise pro provoz aktiv. 5 000 zaměstnanců společnosti Bentley Systems generuje roční příjmy ve výši více než 1 miliardy dolarů ve 194 zemích.

www.bentley.com

© 2023 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, logo společnosti Bentley, Bentley Infrastructure Cloud, Bentley Open, AssetWise, iTwin, MicroStation, ProjectWise, Seequent a SYNCHRO jsou registrované nebo neregistrované ochranné známky nebo značky služby společnosti Bentley Systems, Incorporated nebo jedné z jejích plně vlastněných přímých či nepřímých dceřiných společností. Všechny ostatní názvy značek a produktů jsou ochranné známky příslušných vlastníků.

Kontaktní osoba pro tisk:
Christine Byrne
Christine.Byrne@bentley.com
Sledujte nás na X:
@BentleySystems

Kontaktní osoba pro tisk:
Christine Byrne
Christine.Byrne@bentley.com