A NIQ és a Snowflake együttműködése az adatmegosztás bővítésére a Connect Platformon

Hatékonyabb valós idejű hozzáférés az adatokhoz a Snowflake adatmegosztás révén

CHICAGO--()--A világ vezető fogyasztói magatartást vizsgáló vállalata, a NIQ örömmel jelenti be, hogy növeli a Connect platform kapacitását a Snowflake biztonságos adatmegosztás segítségével. Ez a bővítés mérföldkő a NIQ Connect platformja számára, 84 globális piacon biztosítva az ügyfeleknek a bővített adatmegosztási képességeket és a problémamentes valós idejű hozzáférést az adatokhoz. Ennek eredményeképpen kiküszöbölhetők a feldolgozási és betöltési várakozási idők, ami páratlan hatékonyságot és gyorsaságot biztosít a komplex fogyasztói környezetben.

„A globális, többcsatornás adatokhoz való egyszerű hozzáférés képességének bővítésével lehetővé tesszük az ügyfelek számára, hogy új növekedési utakat találjanak még az összetett fogyasztói környezetben is” – mondta Troy Treangen, a NIQ termékigazgatója. „Az innovációt iránytűként használjuk, a Connect platform átalakítása iránti elkötelezettségünk pedig új utat jelölt ki számunkra. Stratégiai beruházásainkkal felszabadíthattuk a modern adatmegosztási képességekben rejlő erőt, ezzel ügyfeleinket egy fényesebb, adatközpontú jövő felé vezetjük.”

A NIQ Connect kulcsfontosságú eszköz a vállalatok számára, mivel segítségével adataikat a szervezet valamennyi területén hasznosítani tudják. A vállalatok az integrált adatkészletekkel könnyen azonosítani tudják az új trendeket, pontosan meg tudják határozni a teljesítménybeli hiányosságokat, és gyors választ képesek adni a növekedési lehetőségekre. Ez a globális együttműködés újfajta betekintést adhat, amellyel jobban megérthető az ügyfelek viselkedése és preferenciái.

A NIQ Connect platform és a Snowflake kiskereskedelmi felhőalapú adattárolás integrációjának további elemei a következők:

  • Az adatok zökkenőmentes integrációja: A vállalatok számára előnyös lesz, ha a NIQ gazdag fogyasztói és piaci adatait zökkenőmentesen integrálják a Snowflake környezetébe. Ez az integráció megkönnyíti a hozzáférést a hatalmas adatforrásokhoz, és ügyfeleink jelentős gyorsulásra számíthatnak az adatok elérésében.
  • Biztonságos adatmegosztás: A Snowflake-en keresztüli elérhetőség megkönnyíti a közel valós idejű adatmegosztást, lehetővé téve a vállalkozások számára a NIQ adataihoz való azonnali hozzáférést és azok lekérdezését. A dinamikus információcserének köszönhetően a szervezetek lépést tarthatnak napjaink gyorsan változó üzleti környezetével.
  • Bővíthetőség és rugalmasság: A NIQ Snowflake biztonságos adatmegosztással ellátott Connect platformját úgy tervezték, hogy könnyedén bővíthető legyen a vállalkozások növekvő adatigényeivel. Legyen szó startup vagy Fortune 500 vállalkozásról, ez biztosítja a rugalmasságot a gyorsan változó környezetben való alkalmazkodáshoz és növekedéshez.
  • Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia és gépi tanulási képességek: A vállalkozások kihasználhatják a fejlett analitikát és a gépi tanulást a Snowflake platformon belül, ezáltal hasznosítható információkhoz juthatnak a NIQ adataiból. Ez az együttműködés elősegíti az innovációt, képessé téve a vállalatokat arra, hogy pontos, adatvezérelt döntéseket hozzanak.
  • Adatbiztonság és megfelelőség: A NIQ és a Snowflake számára egyaránt prioritás a biztonság és a megfelelőség. Az közös megoldás biztosítja az érzékeny adatok védelmét, így a vállalkozások és ügyfeleik nyugodtak lehetnek, miközben lehetővé válik számukra, hogy megfeleljenek a változó jogszabályi követelményeknek.

„A NIQ elkötelezetten segíti a vállalkozásokat, hogy még agilisabbak legyenek egy olyan időszakban, amikor a pontos adatokon alapuló gyors mozgás kiemelkedő jelentőségű” – tette hozzá Treangen. „Ez az innovatív adatmegosztási megközelítés lehetővé teszi a Connect ügyfelei számára, hogy versenyelőnyre tegyenek szert ma és alaposabban felkészüljenek a jövőre. Connect platformunk minden szintjét modernizáljuk, és izgatottan várjuk a fejlesztéseket, amelyek hozzásegítik ügyfeleinket a növekedéshez.”

„A kiskereskedelmi és fogyasztói magatartás vizsgálata terén vezető NIQ fontos szerepet játszik a kiskereskedelmi ágazat adatszolgáltatásában, ami versenyelőnyt biztosít a kiskereskedőknek és a fogyasztási termékeket gyártó vállalatoknak” – mondta el Rosemary DeAragon, a Snowflake kiskereskedelmi és fogyasztási cikkek globális vezetője. „Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy egyesíthetjük a Snowflake kiskereskedelmi felhőalapú adattárolásának és a NIQ Connect platformjának teljes kapacitását, ami lehetővé teszi a kritikus adatokhoz való surlódásmentes hozzáférést a Snowflake adatmegosztáson keresztül.”

A NIQ elkötelezett az innováció előmozdítása és a szervezetek támogatása mellett, hogy sikeresen működjenek egy adatvezérelt világban. A NIQ és a Snowflake közötti együttműködése mérföldkő az adatmegosztás világában, és át fogja alakítani az adatelemzést a jövőben. Az, hogy a szervezetek egyre inkább felismerik az adatokban rejlő értéket a működésük során, ami lehetővé teszi számukra az információk zökkenőmentes és hatékony cseréjét, képessé teszi őket arra, hogy új lehetőségeket tárjanak fel, és könnyedén eligazodjanak az adatvezérelt környezetben.

A NIQ Connectről és előnyeiről további információt talál a következő weboldalon: https://nielseniq.com/global/en/solutions/nielseniq-connect/.

Amit az NIQ-ról tudni érdemes

A NIQ a fogyasztói szokások kutatásával foglalkozó, világszinten vezető vállalat, amely a legteljesebb képet nyújtja a fogyasztók vásárlási magatartásáról, valamint új növekedési utakat tár fel. 2023-ban a NIQ és a GfK egyesülése összehozta az iparág két vezető vállalatát, amelyek globális kiterjedése páratlan. A kiskereskedelem holisztikus megértését és a legátfogóbb fogyasztói információk összegyűjtését a legkorszerűbb platformokon fejlett elemzések segítik, ezáltal a NIQ teljes képet (Full ViewTM) biztosít.

A NIQ az Advent International portfóliótársasága, amely több mint 100 piacon van jelen és a Föld népességének több mint 90%-át fedi le.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sajtókapcsolat
Gillian Mosher
Alelnök, Kommunikáció
(gillian.mosher@nielseniq.com)

Contacts

Sajtókapcsolat
Gillian Mosher
Alelnök, Kommunikáció
(gillian.mosher@nielseniq.com)