Onderzoek toont aan dat beperkingen van softwareontwikkeling de banken 5% per jaar aan gederfde betalingsinkomsten liet mislopen

Banken doen steeds meer beroep op ‘lage code’ voor de verwerking van betalingen om controle te krijgen over hun transformatietraject

LONDEN--()--Onafhankelijk onderzoek gevoerd door Celent voor rekening van Icon Solutions schat dat de capaciteitsbeperkingen van softwareontwikkelaars de voorbije twee jaar aan de banken zo'n 5% aan gemiste betalingsinkomsten heeft gekost. Dit leidt tot een groeiende interesse voor ‘lage code’-tools en platformen om het leveren van services die inkomsten genereren te versnellen, terwijl de controle op het ontwikkelingsproces behouden blijft.

De enquête bij banken van niveau 1 in Noord-Amerika en Europa, vandaag gelanceerd bij Sibos, stelde vast dat het verwerkingsmodel voor betalingen gebaseerd op een rekening voortdurend onder grote druk blijft staan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor verdere mediainformatie van Icon Solutions neemt u contact op met Ellie Fingleton bij iseepr ellie.f@iseepr.co.uk

Contacts

Voor verdere mediainformatie van Icon Solutions neemt u contact op met Ellie Fingleton bij iseepr ellie.f@iseepr.co.uk