Hillstone Networks uitgeroepen tot leider op het gebied van groei en innovatie voor NGFW in het Frost Radar™ Report 2023

Pakt een leidende positie in in de NGFW-arena

SANTA CLARA, Californië--()--Hillstone Networks, een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, is in het Frost Radar™ Next Generation Firewalls Report 2023 uitgeroepen tot leider op het gebied van innovatie en groei.

Het Frost Radar™ Report 2023, samengesteld door Frost & Sullivan, biedt een inzichtelijke marktanalyse waarin bedrijven uit de sector worden beoordeeld op groeistrategie, innovatie, klantervaring en marktaandeel. Dit rapport dient als een waardevolle bron van informatie om bedrijven te helpen weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot hun behoeften op het gebied van firewalls van de volgende generatie (NGFW).

“We bevinden ons in uitstekend gezelschap als een van de leiders in het Frost Radar™ Report 2023,” aldus Tim Liu, CTO en medeoprichter van Hillstone Networks. “Het bredere technologielandschap evolueert, en daarmee nemen ook de uitdagingen bij het beveiligen van onze digitale infrastructuur toe. Onze erkenning in het NGFW Frost Radar Report onderstreept nogmaals onze toewijding tot het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen. We zijn er trots op dat we voorop lopen in de ontwikkeling van de volgende generatie firewalls, dankzij de combinatie van onze technische bekwaamheid en onze toewijding tot het versterken van de cyberverdediging. Deze erkenning versterkt onze vastberadenheid om grenzen te verleggen, aanhoudend te innoveren en de normen voor netwerkbeveiliging naar een hoger niveau te tillen nog verder.”

Volgens Frost & Sullivan heeft het concept van de perimeterbeveiliging een volledig nieuwe vorm gekregen als gevolg van cloud computing, werken op afstand, edge-apparaten en andere initiatieven op het gebied van digitale transformatie. Het ontbreekt de NGFW's van vandaag aan inzichtelijkheid, schaalbaarheid en de mogelijkheid om consistent beleid te hanteren in deze nieuwe, hybride werkomgevingen. Hierdoor verandert de vorm van NGFW's eveneens. Frost stelt dat er sprake is van consolidatie, uitbreiding en bundeling van aangrenzende beveiligingsoplossingen, zoals Software Defined Wide Area Network (SD-WAN), Cloud Access Security Broker (CASB), Secure Web Gateway (SWG), Zero Trust Network Access (ZTNA) en NGFW, tot één SASE-bundel.

De bekroonde NGFW-productfamilie van Hillstone Networks biedt een toekomstbestendige beveiligingsarchitectuur die kan worden aangepast aan de uitbreiding van de infrastructuur en de bedrijfsgroei kan bevorderen. Het vormt de basis voor een zero-trust-architectuur om nieuwe technologieën te ondersteunen en te verdedigen tegen geavanceerde cyberaanvallen. De Hillstone A-Series en X-Series Next-Generation Firewalls bieden hoogwaardige, betrouwbare en schaalbare netwerkbescherming voor ondernemingen en serviceproviders, met uitgebreide en intelligente mogelijkheden voor detectie en preventie van bedreigingen om digitale bedrijfsmiddelen te beschermen.

Het Hillstone NGFW-platform vormt tevens de basis voor Hillstone SD-WAN- en ZTNA-oplossingen, en biedt dekking, controle en consolidatie.

“Met de hulp van een geavanceerde AI-engine stelt Hillstone organisaties in staat gecodeerd verkeer te analyseren en te detecteren zonder het te decoderen, waardoor de algehele efficiëntie en nauwkeurigheid van de detectie van bedreigingen wordt verbeterd,” aldus Martin Naydenov, Senior Industry Analyst voor Cybersecurity bij Frost & Sullivan. “Hillstone heeft een krachtige visie en een expansiestrategie die inspeelt op internationale megatrends, zoals cloud computing. Hierdoor blijft het bedrijf in staat nieuwe oplossingen uit te brengen, zoals Cloud Workload Protection, in samenwerking met grote cloudproviders als AWS en Azure, om de beveiliging in hybride IT-omgevingen te verbeteren.”

Meer informatie over Hillstone Next-Generation Firewalls vindt u hier.

Over Hillstone Networks

Hillstone Networks is toonaangevend op het gebied van cyberbeveiliging en biedt zowel diepe als brede bescherming aan bedrijven van elke omvang, van edge tot cloud, en voor elke workload. De Integrative Cyber Security-benadering van Hillstone Networks biedt dekking, controle en consolidatie bij meer dan 26.000 ondernemingen, verspreid over de hele wereld. www.hillstonenet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com

Contacts

Contactpersoon voor de media
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com