Al Marjan Island gaat het tweede hotel van Marriott International aan zijn kusten krijgen: W Al Marjan Island

Al Marjan Island to feature Marriott International's second hospitality offering on its shores: W Al Marjan Island (Photo: AETOSWire)

RAS AL KHAIMAH, Verenigde Arabische Emiraten--()--Marjan, de hoofdontwikkelaar van eigen vastgoed in Ras Al Khaimah, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een W Hotel op het eiland Al Marjan naar aanleiding van een samenwerking tussen Marriott International, Inc. en Dalands Holding.

De grootse opening van W Al Marjan Island staat gepland voor begin 2027. Het hotel staat op het punt om zich dubbel te onderscheiden, niet alleen als de tweede hotelonderneming van Marriott International op het eiland, maar ook als het eerste hotel van W Hotel in Ras Al Khaimah, wat het gedurfde ontwerp, de uitstekende service en altijd actieve programmering van het merk naar het noordelijke emiraat brengt.

Het hotel is bestemd om te worden gevestigd op het vlaggenschipeiland van de archipel Marjan, tegen de schilderachtige achtergrond van het Arabische schiereiland en omsloten door de Yanas- en Jais-bergen. Het hotel zal de aantrekkingskracht van deze bloeiende vakantiebestemming voor globetrotters verder vergroten.

Met een inventaris van 300 hotelkamers en suites met prachtig uitzicht op zee, zal dit prachtige hotel naar verwachting karakteristieke ruimtes omvatten zoals de Living Room, de WET deck, de W Lounge, de AWAY Spa en het FIT-fitnesscentrum, naast drie restaurants en winkelgebieden.

Abdulla Al Abdouli, Chief Executive Officer van Marjan, verklaarde: “Nu Ras Al Khaimah terecht zijn positie in het mondiale toerismelandschap verstevigt, zijn we trots op onze belangrijke bijdrage aan het vergroten van de geloofwaardigheid en aantrekkelijkheid ervan onder internationale investeerders. Deze toewijding heeft geleid tot een groot aantal prestigieuze projecten, zoals geïllustreerd door de lancering van W Al Marjan Island.”

"We zijn verheugd om met Dalands Holding samen te werken om de verkwikkende energie en het dynamische ontwerp van W naar Al Marjan Island te brengen," aldus Saahil Lalit, Vice President – Development, Midden-Oosten, Marriott International. “Ras Al Khaimah blijft een gewilde vakantiebestemming die reizigers uit de hele wereld naar zijn idyllische stranden en attracties trekt.”

Saurabh Gupta, CEO, Dalands Holding, stelde: “Wij geloven dat deze unieke ontwikkeling immens populair zal zijn vanwege het iconische ontwerp, de luxe accommodatie en de trendy culinaire opties. Net als de andere luxe hotels in ons portfolio ontwikkelen we W Al Marjan Island rond de waargenomen behoeften van onze toekomstige gasten door uitzonderlijke aanbiedingen en onvergetelijke ervaringen samen te stellen.”

Begiftigd met witte zandstranden die zich uitstrekken over 7,8 km en een waterkant van 23 km, een scala aan activiteiten en watersporten, geeft Al Marjan Island een nieuwe invulling aan het luxe leven aan het water in Ras Al Khaimah.

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nivine William
nivine.william@bcw-global.com

Contacts

Nivine William
nivine.william@bcw-global.com