Kearney en FFWD kondigen strategisch partnerschap met Circular Valley® aan om innovatie gericht op een volledige kringloopeconomie te versnellen

Marc Lakner, Andreas Mucke, Judith Alt Röckemann and Michael Roemer (Photo: Business Wire)

DÜSSELDORF, Duitsland--()--Het internationale consultancy-partnerschap Kearney heeft vandaag samen met haar specifieke bedrijfsmodelinnovatietak FFWD een verdergezet strategisch partnerschap aangekondigd met Circular Valley om innovatieve kringloopoplossingen snel te kunnen traceren en om organisaties wereldwijd te ondersteunen om hun huidige bedrijfsmodellen te hermodelleren als respons op de toenemende vraag van stakeholdergemeenschappen om te reduceren, te hergebruiken en te recycleren.

Het partnerschap is gestoeld op een bestaande relatie die dateert sinds de oprichting van de Circular Valley® in 2020. Het omvat de ontwikkeling van marktinzichten op kringloop, het ondersteunen van versnellercohortbedrijven van Circular Valley om innovatieve kringloopoplossingen te ontwikkelen, en het starten van pilootprojecten om ideeën te testen en te valideren samen met 's werelds meest vooraanstaande bedrijven in alle sectoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:
FFWD
Lee Brailey
Lee.brailey@kearney.com
+44 (0)7713 252824

Kearney
Verena Herb
Verena.herb@kearney.com
+49 30 2066 1363

Contacts

Mediacontactpersonen:
FFWD
Lee Brailey
Lee.brailey@kearney.com
+44 (0)7713 252824

Kearney
Verena Herb
Verena.herb@kearney.com
+49 30 2066 1363