Milliken & Company verwelkomt nieuwe directeur voor haar Floor Covering-bedrijf

Milliken announces Patrick Keese as executive vice president and president of Milliken’s Floor Covering Business. (Photo: Business Wire)

SPARTANBURG, S.C.--()--Milliken & Company, een gediversifieerde wereldwijde producent met een portfolio van innovaties op het vlak van textiel, speciale chemicaliën, vloerbedekking en gezondheidszorg, heeft Patrick Keese benoemd tot executive vice president en directeur van Milliken's Floor Covering Business. Keese zal vanaf 25 juli Milliken's mondiale vloerbedekkingsactiviteiten leiden, met een aanbod op vier continenten en 290 productcollecties.

"We zijn blij Patrick in ons team te mogen verwelkomen," zegt Halsey Cook, voorzitter en CEO van Milliken & Company. "Hij heeft grote ervaring met het succesvol lanceren van nieuwe producten en het creëren van klantgerichte oplossingen. Onder zijn leiding zullen initiatieven op het gebied van operationele uitmuntendheid de rijke legacy van ons vloerbedekkingsbedrijf verder versterken."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Betsy Sikma
betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908

Contacts

Betsy Sikma
betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908