Společnost AIT Worldwide Logistics vítá Maria Cavallucciho na pozici vedoucího provozních činností v Evropě

Uznávaný manažer rozšiřuje globální tým vedoucích pracovníků o bohaté regionální zkušenosti

Mario Cavallucci, AIT Worldwide Logistics' new vice president of Europe operations (Photo: Business Wire)

ITASCA, Ill.--()--Společnost AIT Worldwide Logistics, která je předním poskytovatelem řešení dodavatelských řetězců, přijala na pozici viceprezidenta pro provoz v Evropě veterána logistického odvětví Maria Cavallucciho. Do světové spediční společnosti přichází s desítkami let prověřených zkušeností v odvětví dodavatelských řetězců v mnoha oblastech, včetně logistických služeb, vedení, rozvoje lidských zdrojů a kulturní rozmanitosti.

„Jsme přesvědčeni, že Mariovo vedení bude mít zásadní význam jak pro naše strategické plány na rozvoj působnosti společnosti AIT na evropském trhu, tak pro rozvoj vyvážené kultury podporující naši mantru: „Jeden tým, jedna vize“,“ řekl prezident a provozní ředitel Keith Tholan.

Cavallucci má více než 30 let zkušeností v odvětví dodavatelských řetězců, z toho více než 20 let ve vedoucích funkcích, a má za sebou úspěchy v řadě známých logistických společností v Evropě.

„Jsem nadšený, že se mohu připojit k jedné z nejrychleji rostoucích společností v našem oboru,“ řekl. „Těším se na setkání se svými kolegy z týmu a na to, že společně vytvoříme ze společnosti AIT jednoho z předních poskytovatelů logistických řešení v Evropě se zaměřením na vytváření udržitelných hodnot pro naše zákazníky.“

Cavallucci je pověřen dohledem nad všemi evropskými operacemi společnosti AIT a řízením úsilí o poskytování prvotřídních služeb zákazníkům. Týmy sdílených služeb společnosti v regionu budou spolupracovat s Cavalluccim a budou i nadále podléhat svým příslušným podnikovým vedoucím. Cavallucci je podřízen obchodnímu řediteli společnosti AIT Gregu Weigelovi.

Dokončuje rovněž integrace nedávných akvizic, rozvíjí strategii expanze společnosti v Evropě a podporuje organický i neorganický růst v regionu.

Kromě toho, že hovoří čtyřmi jazyky, je Cavallucci členem organizací „Club of Logistics“, „Young Presidents’ Organization“ a „International Propeller Club“. Žije v německém Hamburku a v nadcházejících měsících plánuje hodně cestovat a navštěvovat pobočky AIT po celé Evropě.

O společnosti AIT Worldwide Logistics

Společnost AIT Worldwide Logistics je globální spediční společnost, která pomáhá firmám růst díky rozšíření přístupu na trhy po celém světě, kde mohou prodávat a/nebo nakupovat své suroviny, složky a hotové zboží. Již více než 40 let se tento lídr v oblasti řešení dodavatelského řetězce se sídlem v Chicagu spoléhá na poradenský přístup a buduje celosvětovou síť a důvěryhodná partnerství v téměř všech odvětvích, včetně leteckého a automobilového průmyslu, maloobchodu, potravinářství, státní správy, zdravotnictví, špičkových technologií, průmyslu a věd o živé přírodě. Flexibilní obchodní model společnosti AIT, jenž je podpořen nastavitelnou a uživatelsky přívětivou technologií, umožňuje přizpůsobit dodávky ze skladů do lokality zákazníka prostřednictvím námořní, letecké, pozemní a železniční dopravy – a to včas a v rámci rozpočtu. Díky odborným týmovým kolegům, kteří jsou zaměstnáni ve více než 110 pobočkách po celém světě v Asii, Evropě a Severní Americe, nabízí společnost AIT rovněž komplexní služby v oblasti celního odbavení, správy stavu skladových zásob a služeb prováděných se zvláštní péčí a pozorností. Více informací najdete na adrese www.aitworldwide.com.

Naše poslání

Ve společnosti AIT usilovně hledáme příležitosti, jak si získat důvěru našich zákazníků poskytováním výjimečných logistických řešení po celém světě a zároveň si s náruživostí vážíme našich spolupracovníků, partnerů a komunit.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Matt Sanders
Public Relations Manager